Εύα Καϊλή: “Θα μετακομίσω στην Ιταλία, δεν με υπερασπίστηκαν ΠΑΣΟΚ και ΕΕ” – Να μην σε κρατάμε…

Κοινοποίηση:
eva-1110x626

Η Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της στην Corriere Dela Serra τόνισε πως «θα έρθω να ζήσω στην Ιταλία, μια χώρα εγγύησης. Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν» και πρόσθεσε : «Εγώ βρίσκω τη σιωπή ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξωφρενική για έναν τέτοιο αντισυνταγματικό περιορισμό του δικαιώματός μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να μιλήσω για όλα όσα έχουν διαρρεύσει και επιβουλεύονται έντεχνα εναντίον μου, η Πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα και το κόμμα μου S&D της υπεράσπισης των θεσμών, προσπάθησαν, προεκλογικά, να κρύψουν την αδυναμία τους να σεβαστούν τις αρχές της Ένωσης και να διαφυλάξουν τις ελευθερίες και τα προνόμια των βουλευτών.

Δημιουργήθηκε ένα επικίνδυνο προηγούμενο που επιτρέπει στη δικαστική εξουσία να ανακατεύεται στην πολιτική, υπονομεύοντας ανεπανόρθωτα την ακεραιότητα του ευρωπαϊκού θεσμικού οργάνου».

Όσον αφορά για τυχόν υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές ανέφερε ότι «ήλπιζα ότι οι πολίτες της ΕΕ θα μπορούσαν να δουν την αλήθεια πριν ψηφίσουν τον Ιούνιο, αλλά η απαγόρευση να μιλήσω για αυτήν την υπόθεση καθιστά αδύνατο να είμαι καν υποψήφια».

Όσο για το μέλλον της ανέφερε οτι «θα επικεντρωθώ στην τεχνολογική πολιτική και αν τα πράγματα πάνε όπως τα περιμένω, βλέπω το μέλλον μου στη δέσμευσή μου για τις γυναίκες και τα παιδιά που πέφτουν θύματα αστοχιών του συστήματος.

Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είπε «μάλλον θα μετακομίσω στην Ιταλία. Επειδή είναι μια χώρα που τη θεωρώ πατρίδα για διάφορους λόγους και επειδή στην Ιταλία υπάρχει μια όμορφη λέξη όπως «εγγύηση» που πρέπει να μεταφραστεί σε όλη την Ευρώπη. Στην Ιταλία υπάρχουν κάποια κόμματα που αντιτίθενται σε δίκες με πολιτικά κίνητρα και ζητούν σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας ανεξάρτητα από το κόμμα του κατηγορουμένου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. όλοι τους λαμόγια και προδότες στην αποικία μας …και η συγκεκριμένη ναι …αλλά έμπαινα …και δεν έβγαινα ποτέ…γυναίκα

  2. Στα τσακίδια απολιφάδια έχετε καταστρέψει μια χώρα και ένα λαό από την απληστία σας για το χρήμα και τη μεγάλη ζωή. Ουστττττττττττττττττ

  3. Γιατί να σε υποστηρίξει μωρή πουτάνα το βρωμοκόμμα σου; Αφού επικρατεί ο νόμος της μαφίας, όσο δεν σε πιάνουν οι μπάτσοι είσαι δικός τους, όταν σε πιάσουν ούτε που σε ξέρουν. Ο πιο έξυπνος είναι αυτός που δεν τον πιάνουν ποτέ.

  4. Τί λέει βρωμοτσούλα; Γιατί η δικαστική εξουσία να ανακατεύεται στην πολιτική; Τ μας λες μωρή πουτάνα; Εσένα θα ρωτήσει;

  5. τα χερια στις τσεπες .,.,

    ερχεται το κλεφτρονι …Εξυπνη επιλογη εσεις που την ψηφισατε

  6. Καλοφαγωτα και να μην μας ξαναρθεις !!!!!! Βρωμοπασοκα , λεσια καταστρεψατε την Ελλαδα !!!!

  7. Καλά αυτή δεν έλεγε όταν την πιάσανε ότι θα χωρίσει τον τζιτζιφιόγκο τον Ιταλό γιατί έπαιζε παιχνίδια πίσω από την πλάτη της και εκείνη δεν ήξερε τίποτα; Τώρα θα πάει στην Ιταλία να ζήσει με τον Ιταλό; Στο τέλος τα κουμάσια τα βρίσκουνε.

  8. πωπωπω,πωπωπω,πωπωπω.Τι θα περασεις χωρα μου, οταν σου λειψει αυτο το ποπό! Αλλη μια σπουδαρχίδο λιγότερη. Ουστ μωρή! Ουστ και οι σπουδαρχίδες που σε έστειλαν εκεί στας Ευρώπας και μας εξευτέλισες! Είσαι μαθημένη με την κομπίνα. Η Ιταλία σου αρμόζει. ΟΥΣΤ από τη χώρα και να πάρεις μαζί σου όλους τους σπουδαρχίδες των τελευταίων χρόνων πολιτικούς και μη, που μας πρόδωσαν!

  9. Ευα αγαπας το χρημα,θυμασαι οταν ολοι οι πρωην σου ηταν γονοι εφοπλιστων???Ο διαμαντιδης υιος και αλλοι..
    Απο μικρη τυμπανστρια στην θεσσαλονικη που ηταν το παρατσουκλι σου στις συγκεντρωσεις του πασοκ εγινες ευρωβουλευτης ……μη πουμε και αλλα.Στο καλο στην Ιταλια ….

  10. ΒΡΩΜΙΑΡΑ!!! ΚΟΥΝΑΓΕΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ…ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΕΕ=ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ

  11. Ευτυχώς οι Ιταλοί είναι σαΐνια οπότε δεν κινδυνεύουν για κανένα Ιταλό Γκέιτ χαχαχαχα

  12. Με τι λεφτα θα ζησεις στην Ιταλια μωρη ;;;;;; Που εχεις κρυμμενες τις βαλιτσες με τα κλεμμενα λεφτα στην Ιταλια μωρη ;;;;; Κανενας εισαγγελεας διαβαζει τι λεει το ξεφτιλισμενο αφοδευμα ;;;;;;;;;;

  13. Αχ ζηλεύω, οι Ιταλοί είναι ποιό ωραίοι και σικάτοι από τους Ελληνες. Και είχαμε μια σκασίλα και περιέργεια πού θα κατέληγε αυτό το φρόκολο

Leave a Response