Εφιαλτική νύχτα για 34χρονη στο Φάληρο: Περίμενε στη στάση και τη… βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού

Κοινοποίηση:
βιασμος

Σε στάση λεωφορείου για να επιστρέψει σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής, περίμενε μια 34χρονη, όταν ένας άνδρας την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε απόμερο σημείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ο άνδρας τη βίασε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, αφού ο δράστης ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες πράξεις του, είχε το θράσος να την ρωτήσει αν θα ήθελε να γίνει το κορίτσι του.

Την καταγγελία έφερε στο «φως» ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα έντρομη ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου εκεί βρισκόταν ένας άντρας, ωστόσο, δεν του ζήτησε βοήθεια, διότι ντράπηκε.

Ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της.

Μάλιστα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει εάν πει κάτι στην αστυνομία, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά και ήταν εύσωμος.

Από τις φωτογραφίες που της έδειξαν ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτα τα λενε ωστε να μας γινεινσυνηθεια. Ετσι οταν θα παει ο νομοθετης να αλλαξει το νομο θα ισχυριστει το εθιμο. Δηλαδη απλως συμβαινει. Ετσι και δεν θα υπαδχει ποινη σε λιγα χρονια. Ελλαδα ειστε νομοθετουν με την νοοτροπια του ασωτου υιου καιντις συνηθειες της κοινωνίας και οχι με την λογικη και το δικαιο. Ολα δικαιολογουνται και ολα τα αποδεχονται.

  2. Πόσο fake πια!
    Η κατασκευασμένη είδηση του ΑΝΤ1 μιλά για μια γυναίκα που περίμενε ξημερώματα Κυριακής σε στάση λεωφορείου στο παλαιό Φάληρο, όταν τα ξημερώματα δεν περνούν λεωφορεία, βιάστηκε από ένα άγνωστο άνδρα, γύρισε πίσω στην στάση και βρήκε κάποιον αλλά επειδή ντρεπόταν ήταν σε ήρεμη κατάσταση και δεν μίλησε ούτε έδειχνε έντρομη και το μεγαλύτερο…
    όταν το κατάγγειλε στην αστυνομία, δεν ζητήθηκε γνωμάτευση από ιατροδικαστή της πράξης που έγινε πριν λίγων ωρών, αλλά αντί αυτού της έδειχναν φωτογραφίες!!!
    Είστε σοβαροί εκεί στον ΑΝΤ1 ή κάπου αποσκοπεί αυτό;;;

  3. Η προηγούμενη λέγανε κάντε πώς κοιμάστε όταν μπουν κλέφτες σπίτι, ενώ τώρα θα λένε να ανοίγεται τα πόδια ελεύθερα στον κάθε ανώμαλο που κυκλοφορεί!!!

  4. Απλα συλληψη και ευνουχισμος ….συριζα! Η χωρα πρεπει να απαλλαγει απ αυτα τα ΚΤΗΝΗ!

  5. Ο μπουχεσοκοπρίτης ο καταραμένος έφερε τα λαθροπηθίκια και ασφάλισε την πουτάνα του και τα διαβολογαμήσια του μακριά από την Αθήνα. Ακόμη κι αυτή τη σκυλομούρα πάνω στις καύλες του κάποιος θα βρεθεί να την γαμήσει.

  6. Όλες κινδυνεύουμε, άσχημες και όμορφες. Φαίνεται αυτός δεν είχε λεφτά να πάει στα μπουρδέλα.

  7. Εσύ μαλάκα ROUKOUNAS πρόσεξε μην έρθουν με κανένα μαχαίρι και ζητήσουν να γαμήσουν εσένα.

  8. Βράδυ ήταν; Δηλαδή οι στάσεις που είναι κοντά σε άλση, πάρκα, είναι επικίνδυνες. Θα φοβόμαστε να πηγαίνουμε και στη στάση.

  9. Κ ΑΥΤΗ ΚΑΘΙΣΕ…… ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ???….. ΑΠΛΑ,ΡΩΤΑΜΕ,Ε…..

    Υ.Γ. ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΤΟΥΔΕΣ?….
    (χαχαχαχ)

  10. ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ …ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΑΠΌ 3 ΕΩΣ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ….ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΟΔΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ …ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ …ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ν ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ …

Comments are closed.