Εφιαλτική καταδίωξη στη λεωφόρο Ποσειδώνος: Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε πεζή καταδιώκοντας ΙΧ!

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-16-6

Δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και μια γυναίκα, ήταν ο απολογισμός της παρολίγον τραγωδίας σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο (επί τη λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα).

Σύμφωνα με το notia.gr η γυναίκα διέσχιζε τη Λεωφόρο, όταν ξαφνικά δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν με κόκκινο το φανάρι στο ύψος της Αγίου Αλεξάνδρου, καταδιώκοντας ένα ΙΧ, με αποτέλεσμα η μια μοτοσικλέτα να παρασύρει τη γυναίκα η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το σημείο που… εκτοξεύθηκαν ο αναβάτης αστυνομικός και η γυναίκα ήταν δίπλα στις γραμμές του τραμ και από θαύμα δεν χτύπησε κανένας άλλος, μιας και εκείνη την ώρα ήταν αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στον παραλιακό πεζόδρομο.

Όπως αναφέρει το notia.gr ο αστυνομικός χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ (το οποίο άργησε ιδιαίτερα), ενώ η γυναίκα ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολλές φορές περιμένουμε να ανάψει πράσινο για πεζούς αλλά και πέρνάμε ακόμα και με κόκκινο, ε Έλληνες είμαστε κάπως σαν ζώα δηλαδή, βάζουμε το κεφάλι κάτω και βαδίζουμε σαν μοσχαρια, ενώ δίπλα μας γίνεται χαμός, σημασία καμιά η περνάει ασθενοφόρο η περιπολικό εμείς ΕΚΕΊ έχω πράσινο; περνάω και χεστηκα αν πρέπει να έχω το μυαλό μου για οτιδήποτε

  2. υπηρχε όντως καταδίωξη γιατί πολλές φορές περνάνε με κόκκινο……………………………..????

  3. Οταν βλέπουμε αστυνομία σε κίνηση, καλό είναι να περιμένουμε να περάσουν. Οταν υπάρχει καταδίωξη, δεν υπάρχουν φανάρια, ουτε σήματα, ούτε λωρίδες. Γενικά τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ έχουν πάντα το ελεύθερο. Ας μην τους δυσκολεύουμε

  4. Ο/Η Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Δεν πειράζει και πολύ.
    Αυτοί που επιβάλλουν τα παράλογα μέτρα στους πολίτες, έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμοι.
    Ευτυχώς, η κοπέλα δε χτυπήθηκε πολύ.
    Γιατί δε νομιμοποιείσαι να παραβιάζεις το κόκκινο όταν θέτεις σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών. Τουλάχιστον έπρεπε να προσέχει.

Comments are closed.