«Ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να σκοτώσω εμένα την ίδια» – Ανατριχιάζει με την δραματική της περιγραφή Ελληνίδα ηθοποιός

Κοινοποίηση:
ellinida_ithopopios_koronoios

Σοκάρει η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην ΕΡΓΑΝΗ για να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, όπως επίσης δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας.

Το Σάββατο η ηθοποιός εξέφρασε κραυγή αγωνίας μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», καθώς δεν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για την ενίσχυση των 800 ευρώ από το κράτος. «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

«Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω,νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά. Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη», τόνισε η ηθοποιός.

Τη Κυριακή σε ανάρτησή της ανέφερε: «Μήνυμα προς Υπουργείο κατηγορίες εκτός Εργάνης. Δεν φτάνει που παίρναμε τρεις κι εξήντα, δεν μπαίνουμε κι στην Εργάνη! Εσείς μαχαιριά στη πλάτη, εγώ στη θηλιά στο λαιμό, ευτυχώς που δεν έχω κουράγιο να σκοτώσω εμένα την ίδια. Το θύμα παίρνει κουράγιο και στρέφει τη κάννη αντίθετα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ελληνίδα και Αλεξανιαν … ; Όσο Έλληνες είναι και Πακιστανοί άλλο τόσο και αυτή.

  2. Απορώ για ποιο λόγο συνεχίζουν κάποιοι να ασκούν επάγγελμα που δεν τους παρέχει ούτε τα απαραίτητα…. κανε μια άλλη εργασία καλή μου και εφόσον σου αρέσει η υποκριτική ασχολησου ερασιτεχνικά !!! Δεν είναι κακό ούτε θα σε κατηγορήσει κανένας !!!

  3. Υπαρχει ενα βιντεο απο τη Σαμο με λαθρο ορκ που βγαζει 500 € και τα κουναει στον αερα και βγαζει σελφι.
    βρες το και βαλτο πρωτοσελιδο.ΠΑΝΤΟΥ.

  4. Που να ηξερες ποσοι Ελληνες βρισκονται σε κατασταση οπως τη δικη της πολλα χρονια τωρα.
    Αλλα και ποσοι θα ερθουν σε αυτη τη κατασταση.

Comments are closed.