Ευρώπη της ανωμαλίας και επίσημα! Το Ευρωκοινοβούλιο κήρυξε την ΕΕ «Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ» – «Όχι» από τον Λαγό και τον Ζαγοράκη

Κοινοποίηση:
6c00149cfe87b8d4b95dec8ee198dc67_XL-750x430

«Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ» ανθρώπους ανακήρυξαν την ΕΕ οι Ευρωβουλευτές, κίνηση που επικρότησε και η Κομισιόν. «Όχι» από τον Λαγό αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη της ΝΔ.

Σε απάντηση της υποχώρησης των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων από ορισμένα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίως την Πολωνία και την Ουγγαρία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κήρυξε την Ε.Ε. ως «Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ» ανθρώπους, δύο χρόνια μετά την πρώτη αυτοανακήρυξη περιοχής στην Πολωνία ως «απαλλαγμένη από την ιδεολογία των ΛΟΑΤΚΙ».

«Τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να απολαμβάνουν την ελευθερία να ζουν και να δείχνουν ανοιχτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου τους χωρίς τον φόβο διακρίσεων ή διώξεων» και οι αρχές οφείλουν σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης στην επικράτεια της ΕΕ «να προστατεύουν και να προωθούν την ισότητα και τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων, συμπεριλαμβανομένων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων», τονίζεται στο σχετικό ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, που πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, υπέρ ψήφισαν 492 ευρωβουλευτές, κατά 141 και 46 απείχαν.

H πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε ήδη υποστηρίξει το ψήφισμα πριν ξεκινήσει η συζήτησή του, την Πέμπτη. «Το να είσαι ο εαυτός σου δεν είναι ιδεολογία. Είναι η ταυτότητά σου», έγραψε στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Κανείς δεν μπορεί ποτέ να το πάρει. Η ΕΕ είναι το σπίτι σας. Η ΕΕ είναι μια #LGBTIQFreedomZone».

Από την πλευρά των Ελλήνων ευρωβουλευτών, πάντως, «όχι» ψήφισαν ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός αλλά και ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία ευρωβουλευτής, και υποψήφιος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Υπενθυμίζεται πως στην κυβέρνηση του κόμματος του Θοδωρή Ζαγοράκη μετέχει ανοιχτά ομοφυλόφιλος υφυπουργός, ενώ, μόλις το καλοκαίρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε: «Ως φιλελεύθερος πολιτικός, πιστεύω στην ίση πρόσβαση στις ευκαιρίες για όλους. Στον πολιτισμό μας δεν έχουν θέση οι διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ!!!!!!

  2. Είναι μάταιο. Οι ανώμαλοι, είναι πλειοψηφία και η πλειοψηφία, έχει τον τρόπο κι επιβάλλεται. Στην νοτιανατολική Ασία, η έκδοση ανηλίκων από τους γονείς τους σε τουρίστες, είναι κομμάτι της κουλτούρας. Στην Βραζιλία, το έχω δει με τα μάτια μου, η παιδική πορνεία αποτελεί εθνικό σπορ. Οι παραφιλικοί, είναι πάρα πολλοί. Ας αυτοπροσδιορίζονται όλοι, όπως θέλουν. Αρκεί, αυτοί που πρέπει, να λειτουργούν όπως πρέπει.

  3. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΕΙ .
    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ .

  4. Η Ευρωπαική ένωση είναι μία διεφθαρμένη ανώμαλη συμμορία πού έχει κάνει τεράστιες ζημιές σέ ανθρώπους καί σέ κράτη.Ιταλία,Ισπανία.Πορτογαλία,Ελλάδα.Κράτη μέ εθνικά νομίσματα καί μέ ακμάζουσα οικονομία.Η παρακμή άρχισε από τήν ημέρα πού αυτά τά κράτη πέταξαν τά εθνικά τους
    τά εθνικά τους νομόσματα στήν λάσπη καί καί τά άλλαξαν μέ τό Γερμανικό ευρώ.Στήν Ελλάδα ό τότε πρωθυπουργός Αααρον Αβουρί εξελληνισμένο όνομα Σημίτης τήν πρωτοχρονιά τού 2002 έκανε τήν
    πρώτη ανάληψη από ΑΤΜ σέ ευρώ.Ηθελε νά μάς τό περάσει τό ευρώ ώς σωτηρία τής Ελλάδας.Δύο χρόνια μετά τήν είσοδο τής Ελλάδας στό ευρώ μετατρέπεται τό ευρωπαικό όνειρο σέ διαρκή εφιάλτη μέχρι σήμερα.Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βικτωρ Ορμπαν ονόμασε τίς Βρυξέλλες γραφείο ταξιδίων γιά τούς λάθρους.Η πρόεδρος Ούρσουλα φόν ντέ Λάιεν είναι υπόδικος.Είχε μηνυθεί γιά κατάχρηση 400 εκατομμυρίων ευρώ από τήν εποχή πού ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας στήν Γερμανία.Τά κουκούλωσε μαζί μέ τήν Μέρκελ καί αντί τό σκαμνι τού καδή εκατσε στήν προεδρική καρέκλα τού εγκληματικού συνδικάτου
    Γιάννης Λάκων
    ,

  5. Γιαυτο θα παει κατα διαολου η ΕΕ
    η μαλλον ηδη βρισκεται στα δοντια του
    ετοιμος να την καταπιει.
    Ερχεται τριτος παγκοσμιος πολεμος
    και θα γινουν σκονη οι υιοι της απωλειας.

  6. ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

  7. Έχουμε του κόσμου τα προβλήματα αλλά προτεραιότητα δίνουν στους ανωμαλους.
    Έτσι κι αλλιώς όλοι τους είναι άχρηστοι

Comments are closed.