Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: «Τα οφέλη του εμβολίου υπερέχουν των κινδύνων…Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει την δημιουργία θρόμβων»

Κοινοποίηση:
AstraZeneca

Τα οφέλη του εμβολίου εξακολουθούν να υπερτερούν των κινδύνων, δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) Εμερ Κουκ κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε αφού αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ανέστειλαν τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 λόγω ανησυχιών για την εμφάνιση αιματικών θρόμβων.

«Παραμένουμε σταθερά πεπεισμένοι ότι τα οφέλη του εμβολίου της AstraZeneca στην πρόληψη της Covid-19, με τον συνδεόμενο με αυτήν κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, υπερτερούν του κινδύνου των παρενεργειών», δήλωσε η Εμερ Κουκ.

Η Εμερ Κουκ δήλωσε ότι η ευρωπαϊκή ρυθμιστική πραγματοποιεί έρευνα αξιολογώντας κάθε ένα από τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί, και τα οποία είναι πολύ σπάνια, και αναμένεται να ολοκληρώσει την έρευνα την Πέμπτη.

Πάντως τόνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει την δημιουργία θρόμβων προσθέτοντας ότι ο αριθμός των περιστατικών που έχουν αναφερθεί είναι αντίστοιχος με τον αριθμό που συναντάται στον γενικό πληθυσμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Λοιπόν αύτοι οί αγύρτες δέν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.Η ανθρώπινη ζωή δέν αξίζει ούτε μία κάλπικη δεκάρα.Μόνο ή φράση τής κυρίας Εμερ Κουκ (Emer Couce) τής προέδρου τού Ευρωπαικού Οργα-
    νισμού Φαρμάκων.”Παραμένουμε σταθερά πεποισμένοι ότι τό οφέλη τού εμβολίου τής AstraZeneca
    στήν πρόληψη τής covid-19 μέ τόν συνδεόμενο κίνδυνο νοσηλείας καί θανάτου υπερτερούν τού κινδύνου τών παρενεργειών”.Τάδε έφη ή φαρμακοποός από τήν Ιρλανδία ή κ.Κούκ.Αυτή ή φράση δείχνει καθαρά ότι έχουμε νά κάνουμε μέ αδίστακτα καί εξτρέμ επικίνδυνα υποκείμενα πού πατούν κυριολεκτικά επί πτωμάτων.Παίζουν μέ τήν ζωή μας κορώνα-γράμματα.Κάνουν τήν λεγόμενη “ανάλυση κόστους-οφέλους”.Τό κόστος είναι οί άνθρωποί πού αρρωσταίνουν καί πεθάινουν από τά εμβόλια,όφελος είναι τά δις καί τρίσεκατομμύρια ευρώ τής Pfizer.AstraZeneca,
    Johnson Johnson,Moderna,BioTech.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…..
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΟΒΙΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΣΟΦΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!

  3. Ούτε νομικά μπορεί κάποιος να κινηθεί εφόσον η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με τις εταιρείες των εμβολίων ότι κανείς δεν θα κινηθεί νομικά κατά των εταιρειών, διότι βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Όσα πειράματα δε έχουν γίνει σε ζώα,όλα ήταν αρνητικά.

  4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Είπαμε τα εμβόλια δεν φταίνε σε τίποτα τα πειραματόζωα είναι λιγο προβληματικά αλλά θα τα φτιαξουν οι “ειδικοί” τώρα τι και αν πεθάνουν μερικά έλα μορε νταξ δεν έγινε και τίποτα

Comments are closed.