Ευρωπαϊκή Ενωση προς Τουρκία: “Οι παράνομες διαβάσεις δεν θα γίνουν ανεκτές”

Κοινοποίηση:
european

Αλληλεγγύη στην Ελλάδα και αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. “Οι παράνομες διαβάσεις δεν θα γίνουν ανεκτές” διαμηνύουν οι Ευρωπαίοι και καλούν την Άγκυρα να σταματήσει τα fake news και να τηρήσει τη συμφωνία για το προσφυγικό.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε. που συνεδρίασαν σήμερα κάλεσαν την Τουρκία να συμμορφωθεί, να τηρήσει όσα έχει συμφωνήσει και να μην ενθαρρύνει πρόσφυγες και μετανάστες να περνούν στην Ελλάδα είτε από την ξηρά είτε από τη θάλασσα.

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση επαναλαμβάνει τη σοβαρή της ανησυχία για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και απορρίπτει κατηγορηματικά την χρήση της μεταναστευτικής πίεσης από πλευράς της Τουρκίας για πολιτικούς σκοπούς”, σημειώνεται στην κοινή δήλωση που εξέδωσαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ.

“Η ΕΕ και τα κράτη μέλη της παραμένουν αποφασισμένα να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Οι παράνομες διαβάσεις δεν θα γίνουν ανεκτές”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι αποφασιστικότητα!!! Τρόμαξε ο ψυχοπαθής σουλτάνος, μη τον κάνετε ντα!!! Καθηκια τα ρίχνετε όλα στις πλάτες μας, λέρρρεεεεςςςς!!!!

Comments are closed.