Ευγε Κούλη για τις επιλογές σου! Τι άλλο θα δούμε; Ο Γιάννης Πρετεντέρης νέος πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής

Κοινοποίηση:
2730164

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής. Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα της Κυριακής, όπως και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ξεχασατε, τις εκδουλευσεις, που προσεφερε, ως δημοσιοκαφρος, σε κυβερνησεις και ΔΝΤ;;; Αλλωστε, υπαρχουν και οι σχετικες, μαρτυριες του. Νομιζω και στο βιβλιο του. Ως εκ τουτων, αμοιβεται!

  2. Τι έγινε βρε Κυριάκο με τους Νεοδημοκράτες; τους έχεις όλους εξοβελίσει από τις καίριες θέσεις και από τα πράγματα; Ο ένας διορισμός πίσω από τον άλλο που κάνεις αφορά Πασόκους και αριστερών αποκλίσεων (βλ. Γκερέκου, Πρετεντέρη, Χρυσοχοϊδη,Θεοχάρη κ.λ.π.) Τι θέλεις να επιτύχεις; Γιατί τόσο μίσος για τους δεξιούς; Επιδιώκεις τη δημιουργία ενός κόμματος κεντρώου; Το κόμμα της Ν.Δ. δε διαθέτει πρόσωπα άξια για να καταλάβουν θέσεις και παίρνεις από τα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως θέλεις να μας πείσεις ότι η Ν.Δ. δεν διαθέτει στελέχη και δεν αξίζει τίποτα;
    Έκαναν λάθος όσοι σας ψήφισαν; Καλύτερα λοιπόν να έδιναν την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ που αξίζει όπως μας λες με τις πράξεις σου.

Comments are closed.