Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνης Γεωργιάδης παίζουν εις το… χιών! Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
αδωνις

Τα αρχαία ελληνικά από ότι φαίνεται έχουν «περάσει» στο dna όλης της οικογένειας του Άδωνη Γεωργιάδη. Κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες της Ευγενίας Μανωλίδου, με την οικογένεια στα χιόνια.

Η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης, ανέβασε στο instagram οικογενειακές φωτογραφίες στα χιόνια γράφοντας: «Χιών πίπτει! Το κέαρ δε έχομεν θερμόν! Καλημέρα σε όλους»!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. τσιρίζοντας,ωρυόμενος χτυπιόταν στην Βουλή,αφοδεύοντας από το στόμα ”είναι ευτυχία τα μνημόνια”(για τους προδότες μόνο)

  2. ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ , ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΨΕ , ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ ΤΟΜΑΡΙΑ !!

  3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

  4. Αφηστε το χιων και τραβατε στο τζαμι. Να φωτογραφηθειτε ολοι μαζι με τσιπρα και βρουτση γιατι με εσας λειτουργησε το τζαμι που αυτοι παλευαν χρονια. Τελικα οι εθνομηδενιστες ηταν πιο ειλικρινεις απο εσενα αδωνι. Αντι να φωτογραφιζεσαι στο χιων, επρεπε να εισαι εξω απο το τζαμι, γιατι καποτε ελεγες οτι ησουν ο μονος που δεν το ηθελε. Ασε το χιων και τραβα να κλεισεις το τζαμι γιατι τωρα εισαι υπουργος και εχεις και εξουσια! Αλλα τωρα οχι μονο δεν λες τιποτα για το τζαμι αλλα προβλεπω να παλευεις και τον …εθνικισμο παρεα με τον βρουτση!

  5. Η Ευγενία ως καλλιτέχνης της λυρικής θα μπορούσε να βγει να σχολιάσει επί του θέματος των παρενονοχλησεων και της επαγγελματικής ανέλιξης….

  6. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΗΓΕΣ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ.ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΕΝΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕΣ

  7. ναι τους αρέσουν τα αρχαία Ελληνικά αλλά μισουν την Ελλάδα και δεν φοράει κανένας μάσκα και μπορεί να έχουνε πάει και εξοχή

  8. Aε σιχτιρ, που μας επιδεικνύετε την καλοπέρασή σαςς.Πού είναι οι μάσκες saw, που εμάς μας φωνάζουν να τις φοράμε στο και σπίτι και να μην αγκαλιαζόμαστε;

Comments are closed.