Ευάγγελος Αντώναρος: «Άρωμα γυναίκας θα έχει η διαδοχή Κ. Μητσοτάκη»

Κοινοποίηση:
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ  (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

«Φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τελειώνει» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, μοιράστηκε μέσω Twitter την πληροφόρηση του για πιθανές εξελίξεις στην Πειραιώς.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του στο Twitter ότι όλοι όσοι στήριζαν μέχρι πρότινος τον πρωθυπουργό τον έχουν «ξεγράψει και προγράψει», αναφέροντας, επικαλούμενος πληροφορίες του, ότι το πρόσωπο που θα ακολουθήσει στο «τιμόνι» της ΝΔ θα είναι γένους θηλυκού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη (που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα και σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό μας έλειπε!Η αρχηγός της διαπλοκής να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας…Μπλέξαμε!

  2. ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΔΗΣ !!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΩΝΑΡΕ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΝΕ ΔΕΙΣ.. ΦΡΑΣΚΑΔΑ !!!

  3. Τη ”νταλικα” με τη στεκα στο κεφαλι ‘η την αλληθωρη τη ”βυζ@ρου” να κανετε Αρχηγο να πατε στο διαλο μια ωρα νωριτερα ΝουΔουλες και ΝουΔουλοι !!! Τελειωσε το εργακι… τελειωμενα Λοατκι..παρτε το χαμπαρι..4-5% σαν το κλεφτοΠασοκ και πολυ ειναι,,να εξαφανιστειτε πρεπει και οι δυο και να παρετε μαζι κι ολο το κομμουνισταριο !!!
    για Μπαρουφακη και Βδελλοπουλο δεν το σηζητω γιατι ειναι δεδομενο πως θα παρουνε..τ’ @@ μας τα δυο..!!!
    Μονο ο ΛΙΑΚΟΣ τρυπιοι 20% !!! κι απ’ τη φυλακη…γιατι αν ηταν εξω…το 40% το ‘χε παντελονι..!!!

    1. ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΔΟΥΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.