Ετοιμάζεται κάτι στις ΗΠΑ; Μιλάνε για «σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια»

Κοινοποίηση:
usa1

Διεθνιστικές πηγές εμπλέκουν πάλι την Ρωσία…

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων αποκάλυψε την Τετάρτη ότι τα μέλη του Κογκρέσου ενημερώθηκαν για πληροφορίες σχετικά με μια απροσδιόριστη «σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια» και ενθάρρυνε τον Πρόεδρο Μπάιντεν να αποχαρακτηρίσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την απειλή.

Το CNN ισχυρίζεται πως η νέα αυτή «απειλή» έχει να κάνει με την Ρωσία.

Η αποκάλυψη από τον βουλευτή Μάικ Τέρνερ, Ρεπουμπλικανό από το Οχάιο και πρόεδρο της επιτροπής πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, δεν περιείχε καμία λεπτομέρεια, εκτός από το να ανακοινώσει ότι η επιτροπή «έθεσε στη διάθεση όλων των μελών του Κογκρέσου πληροφορίες σχετικά με μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια». 

«Ζητώ από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να αποχαρακτηρίσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτήν την απειλή, ώστε το Κογκρέσο, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί μας να μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά τις ενέργειες που απαιτούνται για την απάντηση σε αυτήν την απειλή», είπε ο Τέρνερ.

Ο Τζέικ Σάλιβαν, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, πιέστηκε πολλές φορές από δημοσιογράφους σε μια ενημέρωση του Λευκού Οίκου σχετικά με το αίτημα των Ρεπουμπλικανών, αλλά αρνήθηκε να πει συγκεκριμένα εάν η συνάντηση της Πέμπτης θα συζητηθεί αυτή η αναφερόμενη απειλή.

Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε «Μπορείτε να πείτε στους Αμερικανούς ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχούν αυτή τη στιγμή όσον αφορά αυτό που περιγράφει ως απειλή για την εθνική ασφάλεια;»! Ο Σάλιβαν είπε: «Αυτή η ερώτηση είναι αδύνατο να απαντηθεί με ένα ευθύ ναι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. οι Σιωνισται ωσανς μνητσοτακη ετοιμαζουν παντα κατις

  2. Σεναρια αμερικλανικων φιλμ! Δεν τα βαρεθηκανε πια και να κοιταξουνε τα χαλια τους? Ξευτιλησανε την Αμερικη οι νεοταξιτες του κωλου!

  3. έφτασε η ώρα που θα μας κάνουν εγκλεισμό με πρόφαση τα ιπτάμενα ξένα αντικείμενα ούφο 🛸 τι δεν καταλαβαίνετε ?

  4. τελείωσε η εποχή που οι αμερικανοι έριχναν βομβες σε όλο τον πλανήτη, ανέξοδα. Τώρα ο όλεθρος θα μεταφερθεί και στα δικά τους αγορασμένα χώματα

  5. Η συνεντευξη Πουτιν τους πονεσε πολυ, τους εξεθεσε ακομα παραπανω

  6. Οι Democrats σκαρφίζονται διάφορες σαχλαμάρες, διότι γνωρίζουν ότι στις 5 Νοεμβρίου 2024, τελειώνουν με τον Biden, κι έρχεται ο Μέγας Ηγέτης.

    1. Ποιος είναι ο ηγέτης; Ο 80χρονος βαψομαλλιάς;

  7. Παρόργισες πολύ το Πνεύμα του Κυρίου Πουτάνα Αμερική, Πόρνη Βαβυλώνα, και θα δεχτείς τη δίκαιη οργή του.

  8. Έγινε επίσημο ότι ο πρόεδρος είναι ΠΛΗΡΩΣ ανικανος να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη, κάτι σαν τους δικούς μας πολιτικούς εδώ..
    Υπάρχει χειρότερο από αυτό;
    ΤΣΙΡΚΟ ΗΛΙΘΙΩΝ που θέλουν να ηγούνται κιόλας.

  9. Σαν τις μυξοπαρθένες που βλέπουν ότι το αφήγημα τέλος και δοκιμάζουν νέα σενάρια, νέες κυλότες.
    Ό,τι κυλότα και να βάλουν στο τέλος δεν θα το γλιτώσουν το γαμίσι.
    Ο καιρός γαρ εγγύς!

Comments are closed.