Εσθήρ Λεβή: Πώς η «Mrs Bodyline» έχασε το σπίτι στη Φιλοθέη

Κοινοποίηση:
levi

Το ζεύγος του Λέοντος και της Εσθήρ Λεβή μέσα από το brand Bodyline «βασίλευσαν» επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες.

H ένδοξη πορεία ξεκίνησε το φθινόπωρο του 1968 και στο ζενίθ τους είχαν φτάσει να διαθέτουν 30 studios σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, από την Ξάνθη μέχρι την Κρήτη, καθώς και άλλα τρία στην Κύπρο.

Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσει η περιπέτεια της οικονομικής κρίσης, που οδήγησε στην αντίστροφη μέτρηση, με τη σταδιακή και …ανεπίστρεπτη αποξήλωση του οικοδομήματος των Bodyline. Η επιχείρηση άρχισε να χρωστάει σε προμηθευτές, συνεργάτες, αλλά και στο Δημόσιο, -κυρίως για ΦΠΑ-, γεγονός που είχε ως συνέπεια να συλληφθεί προ δεκαετίας για λίγες ώρες ο Λ. Λεβή.

Η ολιγόωρη σύλληψή του έγινε το Νοέμβριο του 2011 για χρέη ύψους 625.663,47 ευρώ. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε μέσω του συνηγόρου του ότι είναι θύμα της οικονομικής κρίσης και ότι προτίμησε να καθυστερήσει την αποπληρωμή των οφειλών του προς το Δημόσιο, για να μην αφήσει στο δρόμο 200 εργαζόμενους.

Στο δικαστήριο είχε προσκομιστεί μάλιστα και λίστα με την ακίνητη περιουσία του, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι με την εκποίηση έστω και ενός εκ των ακινήτων του θα μπορούσε να λυθεί άμεσα το θέμα των οφειλών.

Στη συνέχεια όμως τα χρέη διογκώθηκαν και υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων ήρθε το οριστικό λουκέτο, με το ζεύγος Λεβή να περνάει από τις κοσμικές στήλες στις λίστες των πλειστηριασμών…

Το ακίνητο της Φιλοθέης
Η ακίνητη περιουσία της Εσθήρ Λεβή στη Φιλοθέη βρέθηκε στο στόχαστρο εδώ και αρκετά χρόνια. Προ διετίας μάλιστα βγήκε σε πλειστηριασμό, με τιμή πρώτης προσφοράς 1,7 εκατ. ευρώ. Χθες βγήκε στο σφυρί το μεγαλύτερο μέρος ενός ακινήτου στη Φιλοθέη το οποίο ανήκει στην ίδια, ενώ δηλώνεται και ως κατοικία της.

Επισπεύδουσα ήταν η Wavemaker Ελλάς (πρώην MEC Medianetwork Hellas), εταιρεία με αντικείμενο τον προγραμματισμό και την αγορά διαφημιστικού χώρου και χρόνου στα ΜΜΕ, για είσπραξη ποσού οφειλής 1.758.989,40,ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος μεγαλύτερου κεφαλαίου», όπως αναφέρεται.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε οριζόντιες ιδιοκτησίες σε οικοδομή κτισμένη σε οικόπεδο εκτάσεως 589,63 τ.μ. και ειδικότερα:

–Οριζόντια ιδιοκτησία-διαμέρισμα Γ ορόφου που αποτελείται από καθιστικό, δύο κοιτώνες, δύο λουτρά, κουζίνα, διάδρομο και εξώστες, με επιφάνεια 165 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στις 330.000 ευρώ, αλλά όπως προκύπτει από την εξέλιξη του πλειστηριασμού δόθηκε μάχη που διήρκεσε πάνω από 5 ώρες, με αποτέλεσμα να κατακυρωθεί στις 560.585 ευρώ.

– Οριζόντια ιδιοκτησία- διαμέρισμα Β ορόφου που αποτελείται από καθιστικό, δύο κοιτώνες, δύο λουτρά, κουζίνα, διάδρομο και εξώστες, με επιφάνεια 168 τ.μ. Στο ακίνητο αυτό είχε συσταθεί, -κατά το παρελθόν τουλάχιστον-, δουλεία (δικαίωμα ισόβιας οίκησης) υπέρ του Λέοντος Λεβή. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στις 241.920 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 241.921 ευρώ.

– Αποθήκη του υπογείου επιφανείας 47 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 ευρώ και τιμή κατακύρωσης 18.358 ευρώ.

–Αποθήκη υπογείου 35 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς 14.000 ευρώ και τιμή κατακύρωσης 14.011 ευρώ

-Πέντε θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων από 25 τ.μ. έως και 54 τ.μ., με τιμές εκκίνησης από 14.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ που κατακυρώθηκαν σε ποσά αυξημένα από 5 έως 401 ευρώ.

philothei

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κατέστρεψαν οικογένειες οι βρωμοεβραιοι.Χρεωναν υπέρογκα ποσά σε προγράμματα εκμεταλλευόμενοι την άσχημη ψυχολογική κατάσταση υπέρβαρων γυναικών

  2. Εβραικό σκουπίδι, πήγαινε πίσω στην σκατοπατρίδα σου που λέγετε Ισραήλ. Ο κοσμάκης ακόμη να σας πάρει χαμπάρι τι ρόλο παίζετε, σκυλιά!! Εσείς ξέρετε γιατί σας κυνηγούσε ο Χίτλερ, οι άλλοι δεν ξέρουν και για αυτό τους πηδάτε παγκοσμίως. Σκατόρατσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Και Εσθηρ και Λεβί; αναντάμ μπαμπανταμ Εβραίοι.
    Πώς και τους άφησαν οι ομόθρησκοί τους να βουλιάξουν;

  4. Δεν ειχε ο “Λεω” μονο τα Bodyline. Ειχε και τα Silhouette και τις Gllli Diet & Taste ‘n Diet τα μαγιο Triumph και πάρα πολλά άλλα! Γι όσους τον ξέρουν ποτε δεν αγοραζε μονο μια εταιρια ενος κλαδου, αλλαέπερνε παντα την εταιρια που εχει στοχο τα βαλαντια απο τη μεση εως πολυ ψηλά και τιν αντιστοιχη φθηνη για να πιανει ολη τη γκάμα.. Οι δε λιστες πελατών του γυριζαν απο εταιρία σε εταιρία. Παρα πολλές φορολογικες ατασθαλίες και απάτες! Μη αναφερω το τι γινοταν με τους Εφοριακους και τους τηλεπερσόνες και αλλους στα υπόγεια οταν περνυσαν απο τις εταιρίες του να εισπράξουν μηνιάτικο!

    Ο “Λεω” λοιπόν αρπαξε τα ταμεία από ολες τις εταιριες του + και τα λεφτα που χρωσταγε για μηνες στους υπαληλους του και μας χαιρετάει απο το Ισραήλ!!
    Πολλοι υπάληλοι του δε βρίσκονται σε επίσχεση! Ποιάστο αβγό και κουρευτο δλδ…
    Αυτοι απληρωτοι και μερικοι ακομα και στο δρόμο και αυτός πίνει πινα κολαδα σε καποια πλαζ του Τελ Αβιβ!

    Οι ερωτήσεις και τα γιατι εφτασε η κατάσταση με αυτο το “υδροκεφαλο” (οσοι τον ξερουν προσωπικα ξερουν τι εννοω) τα αφήνω σε εσας.

  5. Δε πειράζει…. Θα τα ξεπληρώσει με το στόμα και το κωλο της…..

  6. Στο χωριο μου λενε ο Θεος απο τα δουλεμενα παιρνει τα μισα και απο τα κλεμενα ολα. Εκβιαζανε και γδερνανε οικονομικα ατομα που ειχαν προβληματα υγειας, ορισμενες φορες και ψυχικα προβληματα, δηλαδη πληρη εκμεταλλευση. Πιεζανε τα θυματα τους ασφυκτικα ακομα με τηλεφωνηματα, ακομα και οταν δεν ηθελαν τις υπηρεσιες τους. Οταν αντιδρουσανε οι συγγενεις των ψυχικα αδυναμων θυματων, τους λεγανε ρατσιστες οτι και καλα ειναι εναντιων των εβραιων…

    1. Φαίνεται ότι ξέρεις πολλά για την δράση τους….Για όσους ξέρουν δεν υπήρχε σπίτι αρχές δεκαετίας του 90 που να μην έχει προβλήματα με αυτούς

  7. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ.

  8. όποιος είχε την ατυχία να πάει για ενημέρωση sta body line δεχόταν πολύ πίεση και χρέωναν την ΠΙΣΤΙΤΙΚΉ κάρτα τώρα να πληρώσει ότι έκαναν δεν τους λυπάμαι

Comments are closed.