“Ερχόταν στο Χίλτον και παρακαλούσε να τον …..με” Αποκάλυψη ΦΩΤΙΑ από Καρατζαφέρη για επιχειρηματία που συνοδεύει τον Τσίπρα στα Σκόπια!

Κοινοποίηση:
karatzaferis

Αποκαλύψεις για μια ακόμη φορά έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε πασίγνωστο επιχειρηματία ο οποίος συνοδεύει τον Τσίπρα στα Σκόπια.

Όπως είπε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ερχόταν κάποτε στο Χίλτον και παρακαλούσε για δανεικά, τελικά τα έβρισκε, πάντα κάποιος του δάνειζε.

Όπως τόνισε το κακό δεν είναι να γυρεύεις χρήματα, αλλά τι είσαι πρόθυμος να κάνεις ώστε να τα αποκτήσεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το πρώτο μνημόνιο είχε ένα σωρο άρθρα ψηφίζοντας η το ένα η οποιοδήποτε άλλο ήταν σαν να το ψηφίζεις κανονικά . Αυτές είναι φθηνές δικαιολογίες του μετρ της κολωτουμπας Καρατζαφέρη για να δικαιολογήσει την στροφή που έκανε προς το κέντρο τότε. Προδιδοντας για ακόμη μια φορά την βάση του κόμματος γι’αυτό και έχει ξοφλήσει πολιτικά . Δεν ζωντανευουν οι νεκροί (πολιτικά)

  2. Ο κ. Καρατζαπαίρνεις που τώρα δεν παίρνει δημόσιο χρήμα από Βουλή και Ευρωβουλή άρχισε να λαλάει. Δεν συγκινούμαστε κ. Καρατζατούμπα. Υπέγραψες Μνημόνιο, συμμετείχες στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μας χαντάκωσες σαν λαό. Είσαι πλέον στα αζήτητα. Συμβουλή: τίλιο, παντούφλες, βεντούζες και άσε τα όνειρα για Ευρωβουλές!

    1. Για να είμαστε δίκαιοι με το Καρατζαφέρη και αν δεν κάνω λάθος ψήφισε μόνο το πρώτο μνημόνιο και μόνο το πρώτο άρθρο που αναφερόταν στην χρηματοδότηση, ούτε για μειώσεις μισθών και συντάξεων ούτε σε κανένα άλλο άρθρο. Αν δεν συμμετείχε στην Κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχες Πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο και θα ήσουν στην Δραχμή από το 2012.

Comments are closed.