‘Ερχεται Πόλεμος στην Λατινική Αμερική; Κούβα, Ιράν, Κίνα, Β. Κορέα εξοπλίζουν τη Βενεζουέλα του “δημοκράτη” κομμουνιστή Μαδούρο!

Κοινοποίηση:
PortadaMonitor25-1-1536x864-1-750x375

Η Ρωσία έχει ζητήσει επίσημα από της Κουβανικές Αρχές, να συμβάλλουν σε μια Στρατιωτική βοήθεια προς τις ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας, στην περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης για τον θύλακα Εσεκίμπο, και συ παραταχθούν Στρατιωτικά προς βοήθεια στην Γουιάνα, Βραζιλία, Κολομβία, ΗΠΑ, Αγγλία!

Η Ρωσία έχοντας απορροφηθεί αποκλειστικά΄στον Πόλεμο με την Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την Βενεζουέλα, αφού η ίδια, δέχεται πυρομαχικά, από Κίνα, Ιράν, Β. Κορέα, λόγω ελλείψεων, και εξάντλησης των αποθεμάτων της, στο πεδίο της Μάχης.

‘Εχει παρατηρηθεί μεγάλη κινήσει, από αεροσκάφη από Κούβα, Ιράν, Κίνα, προς τα αεροδρόμια της Βενεζουέλας, όπως επίσης και στα λιμάνια της Βενεζουέλας, από πλοία αυτών των Χωρών, συν από την Β.Κορέα, και όλα δείχνουν, ότι μεταφέρουν Στρατιωτική βοήθεια!

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Ιβάν Γκιλ, υποστήριξε τα αιτήματα της νέας Κυβέρνησης της Αργεντινής, για την επιστροφή από τη Μεγάλη Βρετανία των Νήσων Φώκλαντ (Μαλβίνες), τα οποία στην πραγματικότητα, ήταν παράνομα κατεχόμενα από την πρώην Βρετανική Αυτοκρατορία, για 191 χρόνια.

Ο Γκιλ τόνισε ότι όπως το Εσεκίμπο είναι έδαφος της Βενεζουέλας, έτσι και τα νησιά Μαλβίνες ανήκουν στην Αργεντινή.  Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μάιλι, κάλεσε το Λονδίνο να επιστρέψει τα νησιά στην Αργεντινή, σύμφωνα με το σενάριο του Χονγκ Κονγκ, επικαλούμενη παρόμοια κατάσταση, όταν ο θύλακας επέστρεψε στον έλεγχο του Πεκίνου, με διπλωματικά μέσα.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αργεντινής, υπενθύμισε ότι τα νησιά καταλήφθηκαν βίαια από τη Μεγάλη Βρετανία το 1833, και όταν η Αργεντινή προσπάθησε να επιστρέψει τα εδάφη υπό τον έλεγχό της το 1982, άρχισε ένας ακήρυχτος Πόλεμος, που κατέληξε σε Βρετανική Νίκη.

Πηγή: priftisnews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.