Ερντογάν κατά Δύσης: “Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα”

Κοινοποίηση:
MAK

Νέο αντιδυτικό παραλήρημμα Ερντογάν

Πυρά κατά της Δύσης εξαπέλυσε χθες ο Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του προς αξιωματικούς, κατά την οποία έκανε προκλητικές δηλώσεις ότι έπρεπε το 1974 να καταληφθεί όλη η Κύπρος από τις τουρκικές δυνάμεις.

“Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε μια καρφίτσα! Οι ΗΠΑ και Δύση δεν μάς έδιναν ούτε πιστόλι! Μας απέκλεισαν! Μα είμαστε σύμμαχοι. Δεν το άκουγαν. Αλλά σήμερα εμείς τους πουλάμε εγχώριας κατασκευής όπλα! Εκείνοι περιμένουν στη σειρά. Εκεί φτάσαμε” δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “είδατε πως ναυπηγήσαμε το αεροπλανοφόρο μας. Τώρα έχουμε την αποφασιστικότητα να ναυπηγήσουμε το δεύτερο και μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο, ο αρχηγός του Ναυτικού με την ομάδα του εργάζονται για τον σκοπό αυτό”, για να προσθέσει ο Τούρκος πρόεδρος: “Και όπως ξέρετε υπάρχουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας. Δεν μένουμε μόνο εδώ. Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια, και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό”.

“Μπορεί να το καταφέρει το παιδί του ξένου, γιατί να μην μπορούμε εμείς;” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΤΗ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΑΙ

    1. Είναι έξυπνος και παίζει το παιχνίδι του και μπραβο του

  2. το επόμενο βήμα σαν γνήσιος Πόντιος Έλληνας ,είναι να προσαρτήσεις την Ελλάδα στην Τουρκία…..άοπλη είναι , ότι όπλα είχε τα έστειλε στην Ουκρανία. Ντόρα κούλης πολύ θα το χαρούν.

Comments are closed.