Εργαζόμενοι ΥΠΠΟ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί τώρα η χορηγία των Λεβέντη της Coca Cola στο υπ. Πολιτισμού

Κοινοποίηση:
356295-5479935_edited

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του υπ. Πολιτισμού ζητούν από την Λίνα Μενδώνη να ακυρωθεί η χορηγία του Ιδρύματος των αδελφών Λεβέντη στο ΥΠΠΟ, αφού ο ένας από τους δύο, είναι ο 27χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από την 24χρονη, στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Μουσεία, δωρητές …λεβέντες και μερικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα ή πώς να ξεπλύνετε τους χορηγούς σας» η Ενωτική Κίνηση των Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού, ζητούν από την υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, να ακυρωθεί η χορηγία του Ιδρύματος των αδελφών Λεβέντη στο ΥΠΠΟ, αφού ο ένας από τους δύο, είναι ο 27χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από την 24χρονη, στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Bουτηγμένο στα βοθρολύματα το Υπουργείο Πολιτισμού.

  2. Η βάνδαλη βεβηλώτρια τού σπουδαιότερου εμβληματικού μνημείου τού ελληνικού πολιτισμού τής Ακρόπολης ή τριβάδα Τσιμεντώνη έπρεπε πρό πολλού νά είναι ένοχη γιά εγκλήματα πολιτισμού στά κάτεργα μέ 120 χρόνια ισόβια κάθειρξη.
    Γιάννης Λάκων

  3. Μα κάνει κρα από μακρυά ότι είναι μασοναρα του κερατά χαχΧαχαχα

  4. Τελικά αυτή η ΜΕΝΔΩΝΗ και το υπουργείο πολιτισμού ειναι ο ΒΟΘΡΟΣ και το Ξέπλυμα της κοινωνίας από ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ εως Λεβέντηδες και Σια.. Ο θεός να μας φυλάει από τους “πολιτισμένους”

Comments are closed.