Ερέτρια: Άφησε σημείωμα ο αστυνομικός – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Κοινοποίηση:
a2

Χειρόγραφο σημείωμα φέρεται να βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 30χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπαστυνόμος αναφέρει –μεταξύ άλλων- στο σημείωμα ότι υπεραγαπάει τη σύζυγό του και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι επιθυμούσε να γυρίσει στην Αθήνα και να υπηρετήσει σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας (όπου υπηρετούσε και στο παρελθόν), ενώ στη συνέχεια εξηγεί τους καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τα όνειρα που είχε για τη ζωή, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη Χαρά Σπηλιοπούλου «δείχνουν» αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πύλη εισόδου της σφαίρας ήταν από την δεξιά πλευρά στον κρόταφο. Το τραύμα ήταν διαμπερές. Η σφαίρα πέτυχε και το τζάμι του οδηγού, το οποίο βρέθηκε σπασμένο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό συνάδελφό τους μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, εκείνος κρατούσε το όπλο και το δάχτυλό του ήταν ακόμα στη σκανδάλη του ατομικού του όπλου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος αξιωματικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., είχε ένα μωρό δύο μηνών και ήταν παντρεμένος. Μέχρι πριν από δύο χρόνια υπηρετούσε σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής με έδρα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.Αστυνομικές πηγές τονίζουν πάντως ότι η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας τώρα ξεκίνησε και ακόμα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, παρά τις ενδείξεις περί αυτοκτονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν πολυπείθομαι ότι ένας 29-30 χρονος ερωτευμένος με τη γυναίκα του
    και με ένα μωράκι, είχε λόγους να δώσει τέτοιο τέλος.
    Παρά το σημείωμα, πάλι δεν πειθομαι… ίσως να φταίει το υπερβολικά
    καχύποπτο μυαλό μου, αλλά πιο πολύ μου κάνει για έξυπνη
    και καλοστημενη εκτέλεση που παραπέμπει σε αυτοκτονία…
    ίσως να ήξερε ή να είδε κάτι που δεν έπρεπε…

Comments are closed.