Επιχείρηση της αστυνομίας στα λαγούμια της Κορινθίας για την σύλληψη του 45χρονου Παλαιοχριστιανού

Κοινοποίηση:
45xronos

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας Κορινθία, στην περιοχή όπου βρίσκονται τα λαγούμια στα οποία διέμενε οικογένεια Παλαιοχριστιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι στην κοινότητα διαμένουν παιδιά, ηλικίας 15, 13 και έξι χρονών, καθώς και ένα βρέφος, τα οποία μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης μεταφέρθηκαν στο σπίτι της 25χρονης κόρης του 45χρονου από τον πρώτο του γάμο.

Το βρέφος ανήκει στην 22χρονη κόρη του ζευγαριού, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος είναι ο πατέρας του αφού ουδείς τον έχει υποδείξει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά φαίνεται πως επέστρεψαν στην κοινότητα των παλαιοχριστιανών και ζουν πάλι με τους γονείς τους στις σπηλιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έπρεπε στο άρθρο να γράφετε ότι οι Μασωνοιαξ παίρνουν. Τανπαιδοα των χριστιανών που αποφάσισαν να ζούνε όπως γουστάρουν και εγώ θα πάω σε σπηλιά γιατί εδώ είναι ζούγκλα τελος

  2. για τους ΓΥΦΤΟΥΣ …αλλα εκεί ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ να πάτε …
    κούλη ΓΑΜΙΕΣΑ@ …θα τα πούμε στις ευρωεκλογές και μετα στις εθνικές …μόνο οι πούστηδε@ και οι λεσβίες και οι ανώμαλοι θα σε ψηφίσουν ΚΑΘΑΡΜΑ

Comments are closed.