Επιχείρηση “Ρωσικό Πετρέλαιο”. Διεφθαρμένη Καϊλή- Ιταλός Mαφιόζος εραστής Τζόρτζι. «ΕΒΑΖΑΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ». Βόμβα στο ΚΑΤΑΡΓΚΕΪΤ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Έγγραφα φωτιά για τον «Ρωσικό Φάκελο» . Αποκάλυψη δημοσιογραφικής έρευνας των Reporters United – Πανευρωπαϊκό Δίκτυο EIC – Βελγική εφημερίδα Le Soir

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_15-12-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_Maketa_MAKTV.inddΣτο φύλλο της ΠΑΡ 15–12-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Άκουσα σε ένα παλιό βίντεο τον Χρήστο τον φούρναρη που είχε πει ότι η γυναίκα του Τραμπ είναι απόγονος των Ρομανόφ και ότι ο Τραμπ αν ξαναβγεί θα κυβερνήσει εφτά χώρες. Η παγκόσμια αυτοκρατορία του Αντιχρίστου θα έχει ρίζες από τους Ρομανόφ γιατί η τελευταία αυτοκρατορία στην παγκόσμια ιστορία ήταν των Ρομανόφ. Ο Τραμπ είναι γέρος, μάλλον ο γιος του. Ο γαμπρός του είναι ισραηλινός, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και ο μόνος που φέρει τον τίτλο του πλανητάρχη είναι ο αμερικανός πρόεδρος. Ίσως γι’ αυτό έφαγαν και τον Κέννεντυ, ως μέλλοντα αντίχριστο.

  2. Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος επέστρεψε στην Ελλάδα το 1978 σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών μετά από σπουδές στην Αγγλία.
    Θεωρώντας ότι υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του, ανέλαβε την οικογενειακή αποθηκούλα εμπορίας ψευδαργύρου ήτοι πωλούσαν τσίγκο σε βιοτεχνίες.
    Η αποθήκη ήταν για κλείσιμο αλλά αυτός το 1990 την μετατρέπει σε Α.Ε για να εισέλθει στο χρηματιστήριο μετά πενταετία, όπως προέβλεπε ο ισχύων νόμος.
    Κατόπιν με επιθετική πρωτοβουλία εξαγοράζει μέσω χρηματιστηρίου την ΜΕΤΚΑ για να συμμετάσχει σε δημόσια έργα, εννοείται και της ΔΕΗ.
    Ακολουθεί η εξαγορά της Αλουμίνιον της Ελλάδος.
    Το ερώτημα πόθεν τα χρήματα, πολλά δις σε δραχμές.
    Ένα κατασκεύασμα των ξένων.
    Η Potergia, που διαφημίζεται από τον Αντετοκούμπο, εδράζεται στο διυλιστήριο της Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων. Οι τελευταίοι διαθέτουν την nrg πωλώντας ενέργεια εισαγωγής.

  3. Όλο το ευρωκοινοβούλιο ειναι γεμάτο μασονοι οβραιοι και οι Έλληνες έχουν οι περισσότεροι καταγωγή από τη γενιά του Ισραήλ και του Αβραάμ και του Ιακώβ και του Ισμαήλ και του Ίωνα και του Οδυσσέα. Έψαχναν για στεριά ο παισιος αναφέρει στο βιβλίο του ότι είναι ταγμένος ψηφισμένος ιππότης της μεγάλης Στοάς της ανατολής και θα περάσει πρώτος από τις πύλες του Τακαμουρη. Διαβάστε το στο βιβλίο του “παισιος, μια άγνωστη λοατκια+ ιστορία της αθονικης χώρας”, του Λεωνίδα Λαπαθιώτη σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο “ουράνιο τόξο”. Τα λένε οι γραφές. Ξυπνάτε συνελληνς.

    1. Τι γράφεις ρε αλήτη προσκυνημενε αληταμπουρα ραγιά;Ξεφτυλα που θα πιάσεις στο κ.λοστομα σου τον Α Πλαίσιο σιχαμενη βρωμα

      1. Ποιό πλαίσιο ρε καραγκιόζη;Ούτε δημοτικό δεν έβγαλες;

    2. Άν το γράφεις για πλάκα, έχεις υψηλή αίσθηση αστεϊσμού αλλά αν το γράφεις σοβαρά, χρειάζεσαι απεξάρτηση από τις γραφές.

    3. Αλλο ενα γαμημενο συριζαικο σκουπιδι μεγας βλακας και ΜΕΓΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ !!!!!! Ο ορισμος του χαφιε και δοσιλογου μαζι !!!!

  4. Σαν δεις καράβι στο βουνό,
    μουνι το χει… τραβήξει!!!!

Comments are closed.