Επιστρέφει ο ξενιτεμένος! Στην Ελλάδα ο Αλογοσκούφης – Για ποια θέση προορίζεται

Κοινοποίηση:
alogoskoufis

Στην Ελλάδα ετοιμάζεται να επιστρέψει σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό»  ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός», ο Γιώργος Αλογοσκούφης έχει εγκαταλείψει, εδώ και κάποια χρόνια την πολιτική και έχει αφιερωθεί στην ακαδημαϊκή του καριέρα, με τελευταίο σταθμό τη σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, όπου  κατείχε την έδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Τώρα τελευταία όμως ακούγεται πως επίκεται η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και πώς αναζητείται η κατάλληλη θέση Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι θέση κυρίως στον τραπεζικό τομέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αναγκαια και ικανη συνθηκη , για να προσληφθεις στο δημοσιο,ειναι να αποτυχεις παταγωδως ,αρκει να διατηρεις την ροη του κομματικου σωληνα.Δεν ισχυει ο νομος της αιτιοτητας: Σε απλη γλωσσα “επαιξες ,εχασες και θα πληρωσεις”.Διερωτωμαι ο συναδελφος τι διδαξε στο Tufts University.Μηπως τα επιτευγματα του αναφορικα με την χρεοκοπια της Χωρας?
    Οικονομολογοι υπηρξαν μονον δυο: Ζολωτας και Πεσματζογλου.Οι αλλοι θυμιζουν αποτυχημενους προπονητες.Π.χ. ανηγγελε ο John Stournaras την αρση των capitall controls μετα απο 5 χρονια!..Θυμηθειτε τις ουρες στα ΑΤΜ για 60 Ευρω ,επιτοκια 0.5% (μεικτα) των αναγκαστικα μπλοκαρισμενων καταθεσεων και χορηγηεων δανειων(?) απο τις τραπεζες με >6% .Τοτε τι σημαινει επισημη τοκογλυφια?

  2. O Junger, προσφατα , ειπε και μια αληθεια :”Αν ο Κωστακης με τον Αλογοσκουφη εδιναν τα πραγματικα στοιχεια της ελληνικης οικονομια(τα λεγομενα διεθνως greek statistics) ,πιθανοτατα η Χωρα να μην χρειαζοταν τα απανωτα μνημονια.Θα πρεπει αμεσα για την απατη αυτη να επιληφθει ο εισαγγελεας.Φοβουμαι οτι κατι τετοιο ειναι απιθανο να συμβει.Αντ’αυτου ,ειναι βεβαιον οτι θα αμοιφθει με καποια θεση!..Και τα δυο καλα παιδια της οικονομιας μας Στουρναρας ( εισοδος επι Σημιτη στην ΟΝΕ με πλασματικα στοιχεια και υπεραξια της δραχμης και Αλογοσκουφης ( αποκρυψη της αναδυομενης χρεωκοπιας) ,πηραν PhD απο το LSE.!..Ουδεποτε εργασθηκαν σε σοβαρη εταιρεια του εξωτερικου, γιατι επρεπε να εχουν προυπηρεσια 3 τουλαχιστον ετων!..

  3. Για την θεση του μαγειρευματος του χρεους, δηλ . τα περιφημα greek statistics, υπευθυνοι ηταν ο Αλογοσκουφης και ο Κωστακης.Πρεπει,κανονικα να επεμβει ο εισαγγελεας, για τα ψευδη τους και τον διεθνη διασυρμο της Χωρας .Εγινε επισκεπτης καθηγητης ,οπως και ο Αρβανιτοπουλος στην εδρα Κ.Καραμανλη του παν/μιου Tufts , ΗΠΑ ( εκει εκαναν μεταπτυχιακα τα ξαδελφια Κ. Καραμνλης, με υποτροφιες του ιδρυματος Κ.Καραμνλη)γιατι τα προσοντα του ΔΕν του επετρεπαν σε καποιο αλλο αμερικανικο παν/μιο.Στο οικονομικο παν/μιο δεν τον επαιρνε να διδαξει ,γιατι οι φοιτητες τον πηραν χαμπαρι( βλ. εφημεριδες της εποχης).Καπου θα τακτοποιηθει. Αναγκαια και ικανη συνθηκη ,για καταληψη θεσεως στο δημοσιο, ειναι ειτε να εισαι του κομματος ειτε να εισαι αποτυχημενος.
    Ειδατε τι μπορει να πετυχει η μεθοδος της ανακυκλησεως των λυματων.Ολοι τους ειναι απεικονισεις του παρελθοντος.

Comments are closed.