Επιστολή αστυνομικού: Η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν ενοχλήθηκε με τα σχόλια της Κασιμάτη;

Κοινοποίηση:
1

 
Παραθέτουμε επιστολή αναγνώστη αστυνομικού που εστάλη σήμερα στο Polipress και αφορά την στάση της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στο πρόσφατο υβριστικό σχόλιο της Βουλευτή Β ́ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίνας Κασιμάτη.

«Απογοήτευση προκάλεσε σ’ εμένα και σχεδόν σε όλους τους απλούς μάχιμους αστυνομικούς η στάση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στο πρόσφατο συκοφαντικό και υβριστικό σχόλιο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κασιμάτη Νίνας. Ασχολήθηκαν όλοι με την ανάρτηση της κυρίας, εκτός από την ηγεσία μας. Γιατί;
Δυστυχώς, η ηγεσία βγάζει δελτίο τύπου μόνο για καμία εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος και δηλώνει παρούσα με ωραία και ατσαλάκωτα κουστούμια στα έδρανα της βουλής για να απαντάει σε επερωτήσεις διαφόρων βουλευτών. Ωραία όλα αυτά και πιο ωραίες οι επιτυχίες του σώματος, αλλά με τον απλό συνάδελφο θα ασχοληθεί ποτέ κανένας; Ούτε την ηθική υποστήριξή του δεν μπόρεσαν να φέρουν σε πέρας στην άθλια ανάρτηση της εκπροσώπου του ελληνικού κοινοβουλίου, πως μπορούν αυτοί να βοηθήσουν στην καθημερινότητα του συναδέλφου που ακόμα δοκιμάζεται από τα χρόνια της κρίσης;

Αυτό που μου προκαλεί περισσότερη θλίψη, είναι ότι κάποιοι εξ αυτών των κυρίων φορούσαν για κάμποσα χρόνια το εθνόσημο, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν το τίμησαν ποτέ, αφού ούτε την τιμή των συναδέλφων τους δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν ή δεν ήθελαν για το καλό του προφίλ τους. Όλα στο βωμό της εικόνας και στην αναρρίχηση της εξουσίας… Από την κυρία αυτή το περιμέναμε από την ηγεσία όμως όχι.».

Είναι προφανές ότι ο αναγνώστης απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, δεδομένου ότι κάποιοι από την ηγεσία το επίμαχο χρονικό διάστημα απουσίαζαν σε επαγγελματικά ταξίδια στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν δεν ειναι σε θεση οι γαλοναδες της Αστυνομιας να υπερασπισθουν τους απλους αστυνομικους η δεν τολμουν, να πανε στο σπιτι τους!!!!!! Οταν διαφοροι κατσαπλιαδες ψευτοαριστεροι βριζουν τους απλους αστυνομικους η φυσικη ηγεσια οφειλει να παρει θεση υπερασπιστικη!!!!!!!! Ενω οταν καποιοι αστυνομικοι εριξαν μερικες ψιλες σε κατι απλυτα κοπροσκυλα, διεταξαν ενορκη διηκιτηκη εξεταση οι ανεκδιηγητοι!!!!!!! Που επρεπε να ειχαν δοσει εντολη να τους σπασουν τα κεφαλια τους αλητες , που καταστρεφουν περιουσιες πολιτων!!!!!!!!!!

Comments are closed.