Επιστολή ΒΟΜΒΑ τώρα στο makeleio.gr! “Είμαι συνταξιούχος και οι μυστικές….”

Κοινοποίηση:
ESKASE-TORA

Πρέπει να το διαβάσεις!
Η επιστολή αναγνώστριας του makeleio.gr για τις επερχόμενες μειώσεις στις συντάξεις!

Mε αφορμή, σημερινό άρθρο της ιστοσελίδας σας, με τίτλο, “αρμαγεδών στις συντάξεις” θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι αυτοί οι κύριοι της κυβέρνησης, κόβουν από τώρα ποσά, χωρίς καμία ειδοποίηση, κατά το δοκούν, για να έχουν καβάτζα, μιας και θα πρέπει να έχουν να ταϊσουν τους λάθρο, που θα μας στείλει η Μέρκελ.
Έτσι λοιπόν, έχω να σας αναφέρω τα εξής:
Εγώ είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, από το 2014. Εμείς λοιπόν παίρνουμε ένα μέρισμα από το Μετοχικό ταμείο Πολιτικών Υπαλληλων, για το οποίο μας εγένοντο κρατήσεις κατά την διάρκεια της θητείας μας. Το ποσό του μερίσματος αυτού, το έτος 2015 ήταν 145,75 ευρώ τον μήνα (για μένα, σύμφωνα με τις εισφορές μου)
Το 2016 με τις μειώσεις Κατρούγκαλου, πήγα στα 88,49 ευρώ. Το τελευταίο τρίμηνο του 2017 έλαβα 80,5 ευρώ τον μήνα. Ο κατήφορος συνεχίζεται: το πρώτο τρίμηνο του 2018, έλαβα 79,87 ευρώ ανά μήνα και μόλις προχθές, πιστώθηκε στον λογαριασμό μου το ποσό του δευτέρου τριμήνου του 2018 και ήταν 184,19 ευρώ/3=61,40 ευρώ. Έχω λοιπόν την εξής απορία: Μπορεί ένα ταμείο, να μειώνει ξαφνικά τα ποσά; 2) και σε αυτά τα 61,4 ευρώ θα γίνει και άλλη μείωση 18%, όταν από το προηγούμενο τρίμηνο μέχρι τώρα, ήδη μειώθηκε το μέρισμα 25%;
Αν εσείς έχετε κάποια παραπάνω πληροφόρηση, ενημερώστε μας.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Σ.Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: