Επιστήμονας σοκάρει: Τόσοι φέρονται να είναι οι θάνατοι παγκοσμίως μετά από εμβόλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
embolia_embolio

Ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, αναφέρθηκε στα εμβόλια COVID, τα οποία θέλουν να επαναφέρουν μαζικά λέγοντας στον Alex Jones, σε σχέση με τους αριθμούς θανάτων:

«Η πιο σημαντική εργασία πιθανότατα δημοσιεύτηκε από τον Dennis Rancourt, έναν επιδημιολόγο στο Μόντρεαλ.

Και δεν είναι καλά τα πράγματα…

Οι εκτιμήσεις είναι ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πεθάνει από τα εμβόλια του covid-19!!!!!

Έχουμε τα δεδομένα από τις νεκροτομές μας που υποδεικνύουν ότι οι θάνατοι, η συντριπτική πλειοψηφία, μπορούν να συνδεθούν ευθέως με τα εμβόλια!!!!

Και, ξέρετε, όπου και να κοιτάξουμε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν αγωγές, κάθε είδους δικαστικές διαδικασίες, καλέσματα να τα αποσύρουν από την αγορά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ηρεμήστε ο Μπίλι με την φούστα είπε 33 εκατομμύρια έχουμε ακόμα

  2. Η ξαφνικούα θιρίζ τα γιδια που βλέπουν και πιστεύουν την τηλεκόλαση ή αλλιώς τελιόραση όπως το λένε οι χωριάταροι.Αφού μίλησαν οι τηλε-ειδικοί του κώλου,έτσι πρέπει να κάνουν τα γίδια,πρεζόνια καταντήσατε,δοσάκηδες

  3. Τι λες ρε άσχετε McCullough;;
    Εμείς εδώ ακούμε μόνο Βασιβλακόπουλο, κούκλα του τσάκι παγώνη, μπεκροκαπράβελο και τον σκερβελέ τσορτα. Εσύ είσαι ψέκας και προπαγανδιστής. Ουστ ρε.

  4. Πολλοί περισσότεροι είναι άλλη έρευνα έδειχνε 30.000.000 και πάνω από 200.000.000 αναπηρίες παγκοσμίως. Όσο περνάνε τα χρόνια οι θάνατοι μπολιασμενων θα αυξάνονται κατακόρυφα.

  5. Ρε εδώ γιατροί χωρίς συμφέρον και έλεγαν και το ξέρουμε και εμείς οι λογικοί, ότι ένα εμβόλιο για να γίνει χρειάζονται χρόνια και δοκιμές πάμπολλες. Αυτοί έκαναν το πείραμα και κονομισαν τίποτε άλλο. Ο θάνατος σου η ζωή μου, και η μίζα μου , φυσικά.

  6. Κυρία Μέμα, ξέρουμε ότι ήταν δούλεμα.
    Τι στο καλό έκαναν τότε οι κ.κ. ακαταδίωκτοι Τσιόδρες & δεν γίνοταν Νεκροτομές?
    Αυτή είναι η απορία πολλών Πολιτών.
    Κάτι παράνομο γινόταν, αλλοιώς δεν υπήρχε περίπτωση να παίζουν τόσο κακόγουστο θέατρο. Δεν ήταν για Oscar οι τηλεγιατροί, amateur βλαχαντερά ήταν & παραμένουν.

  7. Και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΛΕΕΙ. Δεδομένου – θα θυμάστε – του ότι καταγράφεται λιγότερο του 1% των θανάτων από τα ΧΤΙΚΙΑ.

    Οπότε πολλαπλασιάστε όσα λέει επί 100 τουλάχιστον.

  8. Στην Ελλάδα είχαν απαγορευτεί οι Νεκροτομές, καθότι ο Μέγας Τσιόδρας & η ακαταδίωκτη παρεούλα του, θεωρούσαν ότι θα μολυνθεί η “Κοινότητα”.
    Μήπως συνέβαινε κάτι άλλο & όχι μόνο δεν επιθυμούσαν τις Νεκροτομές, αλλά τους έθαβαν με εκείνες τις άσπρες φόρμες σαν να ήταν εξωγήινοι, με εντολή να μην ανοίξει ο τάφος για πολλά-πολλά χρόνια.
    Πρόσφατα έγινε λαϊκό προσκύνημα σε τραγουδιστή, ενώ λεγόταν δημόσια ότι πέθανε από Covid-19.
    Dr Τσιόδρα, πως & δεν μολύνθηκε η “Κοινότητα”?

    1. Κατ αρχάς, ο ιός είναι αναπνευστικός και όταν ο άνθρωπος πεθαίνει και δεν υπάρχει αναπνοή, παύει να υπάρχει και ο ιός…. Όλα τ άλλα είναι δούλεμα στο δούλεμα… Λυπάμαι για τους καλοπροαίρετους συνανθρώπους μας που τους πίστεψαν και οργίζομαι με τους γιατρούς που σιγοντάρησαν το ‘αφήγημα’… Όπου αφήγημα ίσον παραμύθι…

Comments are closed.