Επικό! Εκκλησία τοποθέτησε τουαλέτα επί πληρωμή με περιστρεφόμενη μπάρα

Κοινοποίηση:
patra

Στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα τοποθετήθηκε «περιστρεφόμενη μπάρα», όπως αυτή στο Μετρό, που ενεργοποιείται μόνο αν κάποιος ρίξει νόμισμα των 50 λεπτών του ευρώ.

Η τοποθέτηση «περιστρεφόμενης μπάρας», τοποθετήθηκε στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά, από κάποιους, άλλοι όμως δήλωναν πως… «εξευρωπαϊστήκαμε» γιατί τέτοια συστήματα υπάρχουν στην Ευρώπη, όπου οι τουαλέτες… έχουν τα έξοδά τους!

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να «αστράφτει», ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ασ καταλαβουν καποιοι οτι ολα σε αυτη την ρημαδα την ζωη εχουν και τα εξοδα τουs…. δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τζαμπα…
    και να πουμε και μια αληθεια ?
    (οταν ειναι κατι τζαμπα δεν το σεβεται και κανειs…..)
    oο γεροs η γρια που λογω προβληματοs υγειαs θελει να κατουραει 2 φορεs την ωρα,,,ασ κατσει σπιτι η ασ παει μιση ωρα και να φυγει!!!! λεω εγω τωρα..
    μην κλαιγομαστε για τα παντα!!!

  2. αντί να ρίχνουν το πενηνταράκι για να ανοίξει

  3. Η ξευτιλα της εκκλησιας σε ολο της το μεγαλειο.
    Ντροπη στην Μητροπολι που επετρεψε να γινει αυτο.
    Δεν εχω λογια
    αγανακτηση και θυμο μονο.
    Ναι και ειναι μεγαλο το αντιτιμο.
    Καποιος απο τους πιστους θα το εχει προγραματιση να αγοραση ενα κοματι ψωμι.
    Σκεφθητε και τους ηλικιομενους με προβληματα υγειας .

Comments are closed.