Επικός καβγάς στον «αέρα» -Παπαδημητρίου: «Τι να ολοκληρώσετε κ. Αρβανίτη; Δεν κάνουμε σεξ» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
KAVGAS

Εντονη αντιπαράθεση, με απρόσμενες ατάκες, ξέσπασε ανάμεσα στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κώστα Αρβανίτη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η κόντρα ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν δίπλα- δίπλα, στο πάνελ εκπομπής της ΕΡΤ. Ομως, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Αρβανίτης διέκοψε τον κ. Παπαδημητρίου. «Εχω αρχίσει να νυστάζω», σχολίασε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης. «Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», του αντιγύρισε ο κ. Παπαδημητρίου, που επέκρινε τον συνομιλητή του επειδή δεν προσήλθε στην εκπομπή στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας. Το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας είναι να είναι κάποιος στην ώρα του. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 13:40 του βίντεο

Αρβανίτης σε Παπαδημητρίου: Είστε αυθάδης

Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων της ΕΡΤ να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κόντρα συνεχίστηκε. Ο ένας εκ των παρουσιαστών ζήτησε από τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει.

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Είστε αυθάδης», αντέδρασε ο κ. Αρβανίτης. «Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους», συμπλήρωσε. «Αν δεν το έχει πει, θα ζητήσω συγγνώμη», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ παλιά συζήτηση αυτή, ήταν το 2013, δεν θα μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι “fake news”, είναι “συκοφάντικ news”», ήταν η απάντηση του κ. Παπαδημητρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Μπάμπης του Σκαι χα χα χα ωραία στελέχη έχει ο Κούλης όλοι οι άριστη

  2. Τι κάθεσαι ρε Αρβανίτη και ασχολείσαι, σε μερικές ημέρες θα είσαι ευρωβουλή να πίνετε τα ποτάκια σας με τον Γεωργούλη και την Κουντουρά του Καμένου και θα εισπράττεται κάθε μήνα σε μισθούς επιδόματα και παροχές 40.000 κάθε μήνα!!!!!

  3. Ο Μπάμπης το τηγανιζει το κολοκυθάκι…. Το κρεμάει το μανταλάκι….. Από την Γαλλία ακόμα…

    1. ETSI HTIPISES FLEVA FLEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.