Επική αντίδραση του δικηγόρου του Τραμπ για τη νίκη Μπάιντεν – «Μην γίνεστε γελοίοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
FILE - In this May 5, 2018, file photo, Rudy Giuliani, an attorney for President Donald Trump, speaks at the Iran Freedom Convention for Human Rights and democracy in Washington. Giuliani said Sunday, June 17, 2018, that President Donald Trump might pardon former campaign chairman Paul Manafort and others ensnared in the Russia investigation once special counsel Robert Mueller's work is finished, calling it unnecessary for now as the White House seeks to push a rapid end to the year-long probe. (AP Photo/Andrew Harnik, File)

Με έναν θεατρικό τρόπο προσπάθησε ο στενός συνεργάτης και δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, να αντιμετωπίσει την αρχική αμηχανία του όταν έμαθε ότι όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν τη νίκη Μπαίντεν στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Τζουλιάνι μιλούσε σε δημοσιογράφους στη Φιλαδέλφεια για να τους ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ όταν του φώναξαν ότι ο Μπάιντεν νίκησε.

«Ποιος το είπε;» ρώτησε ο Τζουλιάνι και όταν του είπαν «όλα τα μέσα ενημέρωσης» εκείνος σχολίασε λίγο αμήχανα «όλα;».

Γρήγορα, όμως, επανάκτησε την αυτοκυριαρχία του και ξεκίνησε την παράσταση στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «τα κανάλια δεν αποφασίζουν για τις εκλογές, οι δικαστές αποφασίζουν».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα κανάλια, και πολύ σωστά, ανακοίνωσαν τον νικητή, με βάση τα στοιχεία που είχαν. Το αν θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ο Τραμπ ή όχι (πολλοί ρεπουμπλικάνοι τον συμβουλεύουν να μην το κάνει) είναι άλλο θέμα και φυσικά δεν μπορούν τα κανάλια να περιμένουν πότε θα προσφύγει και πότε θα βγει η απόφαση και πότε θα μαζευτούν οι εκλέκτορες κλπ!!! Οι τηλεθεατές περιμένουν άμεση ενημέρωση και όχι στο περίμενε για μήνες! Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο Τζουλιάνι, έμπειρος πολιτικός και νομικός, δεν τα ήξερε αυτά και αιφνιδιάστηκε!!!

Comments are closed.