Επιθετική δήλωση του ηθοποιού Νίκου Νικολάου για τις «υποτιθέμενες καταγγελίες»: «Όποιος επιχειρήσει να σπιλώσει το όνομά μου, θα βρεθεί κατηγορούμενος»…

Κοινοποίηση:
nikolaou

«Σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά», δηλώνει ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου με αφορμή φήμες ότι υπάρχουν και εναντίον του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αγαπητέ, βλέπετε καλά την επιφάνεια, το βάθος ίσως σας διαφεύγει. Η καταγγελία της κυρίας Μπεκατώρου, έτυχε της άμεσα γραπτής και συγκινητικής συμπαράστασης της κυρίας Γκραμπόφσκι, ενώ όλες οι άλλες καταγγελίες, δεν σχολιάστηκαν καθόλου απ’ αυτήν την γριά. Η πρώτη καταγγελία ήταν κατευθυνόμενη, οι επόμενες ήλθαν αυθόρμητα και τις εκμεταλλεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να πλήξει το περιβάλλον παιδεραστίας του Μητσοτάκη. Οι σιχαμεροί εκπρόσωποι της ανωμαλίας στην Βουλή, βίωσαν μία απρόσμενη ματαίωση, ωφέλιμη για την ενίσχυση του πατριωτικού χώρου, ο οποίος απαξιώθηκε την τελευταία 5ετία.

  2. Εγώ γιατί νομίζω ότι όλο αυτό το #metoo είναι υποκινούμενο από τον σύριζα για πολιτικούς σκοπούς ;;;
    Το ξέρουμε ότι το θέατρο είναι μια τεράστια παρτούζα αλλά εδώ κάθε μέρα βγαίνει άλλος να κλαφτεί για το τί έγινε πριν 20 χρόνια.

    1. Γιατί νομίζεις χαζομάρες.
      Η Μπεκατώρου απ ‘όπου ξεκίνησε, είναι δεξιά, όπως και αυτός που κατήγγειλε, όπως και ο Κακλαμανάκης, όπως και η αντιπολιτευτική ομάδα στην ομοσπονδία.

Comments are closed.