Επιδεινώθηκε η υγεία της 44χρονης που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

Κοινοποίηση:
78-astrazeneca-emvolio

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρεται η 44χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο μετά από επιπλοκές που εμφάνισε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί του Βενιζελείου Νοσοκομείου εξετάζουν τη μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε ενώ φαίνεται ότι εμφάνισε εγκεφαλική θρόμβωση, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Η 44χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, από την Ιεράπετρα, εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, με δήλωσή του στην «Εφ.Συν.» είχε αναφέρει πως «η γυναίκα προσήλθε με άτυπα ενοχλήματα και εργαστηριακές διαταραχές πηκτικότητας, οι οποίες μας θορύβησαν, καθώς ανέφερε πως είχε κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τόσο τα συμπτώματα όσο και η ηλικία της ασθενούς κατέστησαν αναγκαία τη νοσηλεία της για παρακολούθηση, ενώ μέχρι στιγμής η κατάστασή της είναι ικανοποιητική». Ερωτώμενος για το αν οι «διαταραχές πηκτικότητας» αναφέρονται σε θρόμβωση ο κ. Λυδάκης απαντά θετικά, ωστόσο τονίζει πως χρειάζεται σειρά εργαστηριακών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί αν όντως υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο, ενώ γίνεται διερεύνηση και για υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι μία ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ καθώς εμφάνισε έντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΕΤΙΝΟ ΤΣΗ ΚΡΕΤΑΣ

  2. Ποιό το νόημα εμβολιασμού γριποϊού κατακαλόκαιρο;
    Τρέξτε ηλίθια φοβισμένα ανθρωπάκια να σωθείτε από το γιό του Μιζοτάκη.
    Νομίζετε ότι όπως σας λένε οι μιζαδόροι και χεσμένοι λαδογιατροί θα σώσετε τη ζωή σας αλλά σας την στερούν.

Comments are closed.