Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, κατά την «παράλληλη» πορεία κόντρα στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
328086333_683157146825749_6997227392411629687_n

Η ατμόσφαιρα «μύριζε» μπαρούτι από νωρίς σήμερα, και, πράγματι, τα επεισόδια, τελικά, δεν αποφεύχθηκαν, κατά την «παράλληλη» συγκέντρωση οπαδών της Χρυσής Αυγής, που είχε προγραμματιστεί με πρόσχημα την επέτειο των Ιμίων, και αντιφασιστικών οργανώσεων από κινήματα της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, νωρίς το βράδυ, κι ενώ οι δύο συγκεντρώσεις όδευαν στο τέλος τους, σημειώθηκαν συμπλοκές στην πλατεία του Συντάγματος, με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα στη Βασ. Σοφίας ήταν «ηλεκτρισμένη», καθώς στην πλατεία Ρηγίλλης συγκεντρώθηκαν περίπου 400 άτομα, μέλη αριστερών οργανώσεων, προκειμένου να μην επιτρέψουν σε μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν τη δική τους συγκέντρωση στο μνημείο των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια, στην πλατεία Ρηγίλλης.

Περίπου 50 φερόμενοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στο μετρό του Ευαγγελισμού, ενώ τους επιτηρούσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, αρχικά, δεν τους επέτρεψαν να κινηθούν προς την πλατεία. Ωστόσο, τελικά έγινε αυτό που φοβόντουσαν οι αστυνομικοί, καθώς, κάποια άτομα κατάφεραν να κινηθούν προς τις συγκεντρώσεις των αντιφασιστικών εκδηλώσεων, όπου και ξέσπασαν μικρής -ευτυχώς- έκτασης επεισόδια.

Η αντιφασιστική διαδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία Ρηγίλλης, με στόχο να «ακυρώσει» την επικείμενη «φιέστα» της Χρυσής Αυγής, καθώς η ανακοίνωση της εκδήλωσης της εγκληματικής οργάνωσης προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από κόμματα, δημοτικές παρατάξεις και οργανώσεις, που, μεταξύ άλλων, κατήγγειλαν την «ανοχή» του Δήμου Αθηναίων και της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ξεχάσαμε ότι οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες στην Αθήνα είναι είτε μπάτσοι, είτε μπράβοι της νύχτας (ή και τα δυο);

    Αντε γίδια.

  2. οι πάσης φύσεως αράπηδες και κουραδόχρωμοι, επιτρέπεται να συνευρίσκονται, να διαδηλώνουν, να αυτομαστιγώνονται, να κάνουν πορείες κλπ, υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών, των κεερφάδων και των ακροαριστερών, ναι αυτών με τα στιλιάρια, τις κόκκινες σημαίες και τα κράνη. Θα φάτε καλά στις εκλογές…..

  3. Η Χ.Α. δεν θα ξεφυγει απο το 0,3% που ειχε πριν το 2010………..
    αν τολμησει βεβαια να κατεβει στις εκλογες……
    θα αυτοκτονησει για παντα……

    το 7% και 9,3% των ευρωεκλογων του 2014 , η Χ.Α. το επερνε λογω Ηλια Κασιδιαρη…….
    ΟΛΟΣ αυτος ο πατριωτικος χωρος και ακομη περισσοτεροι στηριζουν ηδη το κομμα του ΗΛΙΑ….

    οι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ξεπερασανε το διψηφιο ποσοστο…..
    γιαυτο επιασε αμοκ στην ανθελληνικη και μασωνικη ΝΔ

    1. Είσαι τέρμα φαντασμένος. Ο Κλασίδας σου δε πιάνει ούτε 3%. Επίτηδες τον ανεβάζουν τα ΜΜΕ για να στήσουν σαπουνόπερα.

Comments are closed.