Επεισόδια με ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ στο Σύνταγμα – Άγνωστοι με ρόπαλα συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στον Άγνωστο Στρατιώτη

Κοινοποίηση:
5791715

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ ομάδας ακροδεξιών και αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ μία ομάδα που αποτελούνταν από περίπου 50 άτομα, πραγματοποίησε συγκέντρωση στο μνημείο των Ιμίων, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με διερχόμενους πολίτες συγκρούστηκαν με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί προκειμένου να διαλύσουν την συγκεκριμένη ομάδα απάντησε με χρήση χημικών. Η συγκεκριμένη ομάδα κινήθηκε προς την πλατεία Συντάγματος και αφού πέταξε τρικάκια διαλύθηκε.

Ωστόσο το σκηνικό έντασης συνεχίστηκε και στον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος. Σύμφωνα με αναφορές περίπου 30 άτομα μπήκαν στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα με κουκούλες και ρόπαλα και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «έξω οι ξένοι από την Ελλάδα». Οι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ με ομαδα αστυνομικών να φτάνει άμεσα στο σημείο. Όμως η εν λόγω ομάδα είχε επιβιβαστεί σε συρμό του μετρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν έγινε τίποτα με τους αστυνομικούς, η εκδήλωση έγινε με απόλυτη επιτυχία, αλλά μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε και άρχισαν να ρίχνουν λάσπη με το κιλό! Κύριε Χίο σας παρακολουθώ χρόνια και είστε σοβαρός δημοσιογράφος μην αναπαράγετε την σαπίλα του in.gr που ανήκει στον Βαγγέλα

  2. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει ότι είναι χρυσαυγίτες. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι ανεξάρτητοι και κινούνται μόνοι τους

  3. Από πότε είναι αυτόνομος ο Ζαφειρόπουλος, το νο2 του κόμματος Εθνικό Μέτωπο και αντιπρόεδρος μετά τον αρχηγό του Μανώλη Κώνστα;

  4. Αυτόνομοι Εθνικιστές είναι. Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή και γενικώς οι σχέσεις ανάμεσά τους δεν είναι και ούτε ήταν και οι καλύτερες.

  5. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ….

  6. Όποιος δεν θέλει την ανεξέλεγτη είσοδο λαθρεποίκων και την αλλοίωση του πληθυσμού, είναι Χρυσαυγίτης και ακροδεξιός … πολύ βολικό, έρχονται εκλογές !!!

    1. Ουγκανο είσαι βρωμιαρη φιλοτουρκε. Κανένα νέο από τους νεκρούς της Marfin;;;

    2. Δλδ όσοι τιμούν τους πεσόντες των Ιμίων, είναι ουγκανοι; Εσύ δλδ με το μέρος ποιών είσαι των Τούρκων η των πασοκων που κυβερνουσαν τότε! Τον πουλο ρουφιανε

    3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Comments are closed.