Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Στους 5 οι τραυματίες αστυνομικοί – 27 οι προσαγωγές

Κοινοποίηση:
riot-0

Στους 5 ανήλθαν οι τραυματίες αστυνομικοί των χθεσινών επεισοδίων που ακολούθησαν της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατοίκων και συλλογικοτήτων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 27 προσαγωγές.

Πιο συγκεκριμένα, χθες στο συλλαλητήριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, συμμετείχαν περίπου 5.000 άτομα, εκ των οποίων, οι 3.000 κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, πραγματοποιώντας ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ανάμεσα στους διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, συλλογικότητες, φοιτητές, σωματεία και άλλοι, υπήρχαν φανατικοί οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά και άτομα στα όρια του εξτρεμισμού.

«Ένα ετερόκλητο πλήθος, περίπου 400 ατόμων, αποκόπηκε από την ειρηνική διαμαρτυρία και άρχισε να πραγματοποιεί επεισόδια ήδη έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να έχουμε τις εικόνες που όλοι είδαμε. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν είναι συνολικά 5, ενώ προσήχθησαν 27 άτομα, από τα οποία εν τέλει συνελήφθησαν τα 16», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει, από τους 5 αστυνομικούς, οι 3 νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ωστόσο η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο «πρωταγωνιστής» του βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, είναι ένας 24χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος δεν έχει χτυπηθεί σε ζωτικά όργανα, ωστόσο φέρει πολλαπλές κακώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ , Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΗ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ !!

Comments are closed.