Επανεμφάνιση Μιχαλολιάκου: Επιστολή – βόμβα από τη φυλακή – “Πολλοί πρόδωσαν εμένα και τη Σημαία μας…”

Κοινοποίηση:
κατάλογος

“Αγαπημένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Aπευθύνω σε όλους σας θερμό χαιρετισμό από τις φυλακές Δομοκού όπου ευρίσκομαι καταδικασμένος για την Ιδέα μας άδικα και χωρίς κανένα στοιχειό και απόδειξη.

Είναι φανερό ότι το να αμφισβητεί κανείς την τυραννία τους είναι έγκλημα και αυτό το έγκλημα το διέπραξα οδηγώντας την Χρυσή Αυγή σε συνεχείς νίκες επί δέκα ολόκληρα χρόνια.

Στο στόχαστρό τους συνεχίζει να είναι η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό μας απαγόρευσαν την ιστοσελίδα μας, συνεχίζουν να διώκουν με κάθε τρόπο το Κίνημά μας. Αλήθεια αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε όπως λένε γιατί όλα αυτά;

Είχαμε απέναντί μας ολόκληρο το σύστημα αλλά όχι μόνον αυτό. Είχαμε και πολλούς που πρόδωσαν και εμένα προσωπικά και την Σημαία μας και την Ιδεολογία μας και λειτούργησαν σαν άνθρωποι του εχθρού μέσα στις τάξεις μας φθείροντας με κάθε τρόπο το Κίνημά μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται και ο καθένας από εσάς πρέπει να γίνει η φωνή της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον. Εις ό,τι με αφορά προσωπικά τίμησα και τιμώ την θέση που είχα και έχω στο Κίνημα και πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ανύπαρκτοι ότι το να είναι επικεφαλής κάποιος ενός Επαναστατικού Κινήματος δεν χαρίζεται, κατακτάται με θυσίες και αγώνες. Αυτό το λέω γιατί η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου συνεχίζεται ακόμη και τώρα που είμαι στην φυλακή με κάποιους άθλιους ρουφιάνους να συνεχίζουν την βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας περί οικογενειοκρατίας στην Χρυσή Αυγή που ποτέ δεν υπήρξε. Συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον μου και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν τέλειωσαν ούτε μαζί μου, ούτε με την Χρυσή Αυγή και δεν θα τελειώσουν ποτέ όσο υπάρχουν ακόμη υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες που συνεχίζουν τον Αγώνα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. η ζαρουλια ψηφίστηκε αν δε κανω λαθος!! και γιατι ψηφιστικε απλουστατα γιατι ηταν στο πεζοδρομιο απο τοτε που θυμάται τον εαυτοτης και ηταν απο τα ποιο γνωστα ατομα στο κίνημα λογο αγωνων!!!! τωρα για τον ηλια μπορει να εχει ρευμα αλλα οταν στο κομμα σας παραγκωνισει στελεχη για να βαλει βουλευτινες τυπου σταθακη,σηναδινο και θεμα οτι ο μαυρουλης ειναι ποιο ελληνας απο σενα και ποιο καλος πατριωτης .ελα τοτε να μου πεις ποιος εκανε τις μαλακιες που διελισαν το εθνικιστικο κινημα!!!!

  2. ΟΚ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ.ΜΕΤΑ?ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΆ 3,4%ΔΕΞΙ ΔΟΚΑΡΙ ΑΛΆ ΚΚ.ΑΠΟ ΚΆΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΆΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠ.ΜΟΛΙΣ ΈΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΆΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ, ΤΣΟΥΠ ΔΗΛΏΣΕΙΣ, ΞΑΝΆ ΚΑΤΩ.ΤΩΡΑ ΚΡΆΤΑ ΓΕΡΆ ΤΟ 0,2%.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΎΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΖΗΤΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΚΥΠ.

  3. Όσα πάντως κακά και στραβά να του καταλογίσεις και δικαίως, δεν σβήνουν δύο πράγματα αληθινά. Αυτός έβαλε στην βουλή εθνικιστικό κόμμα μετά την μεταπολήστευση,πλην της ΕΠΕΝ που εξέλεξε ευρωβουλευτή στα μέσα περίπου του 80,ενώ βρίσκεται, όπως όλοι οι υπόλοιποι άδικα στην φυλακή.
    *****Μήπως με αυτήν την γνωστή του τακτική,ότι για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι και είναι όλοι τους προδότες, σπρώχνει κόσμο και δεν αναφέρομαι στους εναπομείναντες πιστούς,προς τον Ηλία;;;;

  4. Τα στερνα τιμουν τα πρωτα λεει μια παροιμια και εσυ στο τελος τα γκρεμισες ολα Ενοω στις τελευταιες εκλογες με τιςπεριεργες κινησεις σου και απαγοητευσες τοσο κοσμο Τωρα ειναι πολυ πολυ αργα πια

  5. Ρε βλακα Πακιστανοφατσα. εσυ δεν αναελαβες την ευθυνη για τον σκοτωμο του Φυσσα απο τον κουμουνιστη Ρουπακια???
    λογικο δεν ειναι που σε στηλανε στην φυλακη, ???
    Ναζιστακο κατσε μεσα και βουλωστο.. αρκετη ζημια μας εκανες..
    Τωρα ηρθε η ωρα του κασιδη να γινει νεος φυρρερ…..

  6. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΣΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ …

  7. Άξιο τέκνο της Ελλάδας! Εθνικιστής,  αγωνιστής, ιδεολόγος. Έχει κυνηγηθεί όσο κανένας άλλος, επειδή πήγε κόντρα στο Σύστημα. Ο μοναδικός πολιτικός άνδρας που ξεμπρόστιασε τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα που παρόλη τη λασπολογια  κατάφερε και μπήκε στη Βουλή. Δεν ξεχάσαμε τα συσσίτια και τη βοήθεια σε Έλληνες που παρείχαν. Ακόμα και τώρα ο Μιχαλολιάκος βοηθάει οικονομικά τις οικογένειες των αδίκως φυλακισμένων και μέσα από τη φυλακή συνεχίζει τον αγώνα. Αν μη τι άλλο μόνο σεβασμό και δέος οφείλουμε σε αυτόν τον άνθρωπο.
    Λευτεριά στους Εθνικιστές!

    1. Ναι οντος βοηθαει στον υπνο του …τοσοι και τοσοι ασημοι εθνικιστες του κομματος διωκομενοι με διαφορα αδικηματα που τους εχουν φορτωση ψαχνουν νομικες συμβουλες η βοηθεια στο δικηγορικο γραφειο του αδελφου και αυτος τους κλεινει το τηλεφωνο με ακατανομαστες εκφρασεις….. τοσο πολυ τους βοηθαει…. αυτη η φαμηλια που καβαντζωσε τον εθνικισμο λες και ηταν ιδιοκτησια της…..

  8. Μιλα για προδοσια ο αρχιπροδοτης………κατσε τωρα στιν βιβλιοθηκη των φυλακων να κανεις τον βιβλιοθηκαριο που σε χουν βαλει για μην σε τουλουμιασουν στο ξυλο οι υπολοιποι πρωην χρυσαυγιτες που τους πηρες στο λαιμο σου μαζι με τον αδελφουλι σου και μοκο…..

    1. Όλοι οι απλοί αγωνιστές που βρίσκονται στην φυλακή ήταν και παραμένουν πιστοί Χρυσαυγίτες, οι αποχωρήσαντες είναι μια μειοψηφία και κάθονται σουζα μπροστά στον Μιχαλολιάκο.

    2. Ενω ο Λιακος ηταν καλυτερος, ε? Που ποτε δεν παραδεχτηκε τιποτα, κανενα λαθος του, παρα μονο εκανε κωλοτουμπες οπως τον βολευε και χρησιμοποιουσε ανθρωπους για να τον ξελασπωσουν που μετα εκανε οτι δε τους ηξερε και τους εθαβε πισω απο την πλατη τους. Ο μαθητης – υποχειριο της γκομενας με την περιουσια, ξεπερασε κατα πολυ τον δασκαλο! Ειχε το θρασος κιολας να του πει οτι τον κατεστρεψε η γυναικα του… Ποιος; Ο Κασιδιαρης… Η ειρωνια παει νεξτ λεβελ!

  9. Ζήτω η Χρυσή Αυγή Ζήτω ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος ,καλή λευτεριά στην Ελλάδα μας

  10. Ευγε κυρ Νικολα…ας φανε τωρα νουδουληδες και κοιραλιφακηδες…οι ραγιαδες δεν αξιζουν τιποτα περισσοτερο…

  11. Ένα μπράβο για τη δύναμη ψυχής αυτού του ανθρώπου. Έχει αποδείξει εδώ και 40 χρόνια γιατί είναι Αρχηγός.

  12. Ο Αγώνας συνεχίζεται και ο καθένας από εσάς πρέπει να γίνει η φωνή της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον.

  13. Για όσους δεν κατάλαβαν τι είπε ο αρχηγός μεταφράζω..Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ Ουγκ..

    1. Θα συμφωνήσω! Να συμπληρώσω μονο ότι ακριβως την ίδια γλώσσα ομιλούν κ οι κοκκινοφασιστες! Ξερεις, αυτά τα παρακρατικά τσογλανια που απ’τη μια κάνουν τις βρωμοδουλειές των εκάστοτε κυβερνήσεων κ ταυτόχρονα δηλώνουν αναρχικοί! Μιλαμε κυριολεκτικά για πιθήκια!

  14. προσπαθεις να γραψεις ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ κουναβι αλλα σε ΠΡΟΔΙΔΕΙ η καταγωγη σου ΜΟΥΛΕ

  15. Έβαλε τον εθνικισμό στη Βουλή, τον ζημίωσε με τις λανθασμένες τακτικές που ακολούθησε κι εν τέλει τον ποινικοποίησε. Η ΧΑ μπήκε φυλακή, γιατί εκτός από τον πόλεμο που της έκανε το σύστημα, είχε ανίκανη υπερασπιστική γραμμή στα δικαστήρια. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να ήταν όλα πολύ διαφορετικά…

  16. Επρεπε να δωσεις την σκυτάλη σε άλλον, τώρα είναι αργά, πέταξε το πουλάκι. Εσύ γκρέμισες ότι έχτισες μονος σου, δυστυχώς.

  17. “Άκου αρχηγέ και άκου το καλά , ξεφτίλισες το σύστημα ακόμα μια φορά..”

  18. Τον έχω γνωριει προσωπικά εξαιρετικός άνθρωπος με καλό χιούμορ και πολύ καλός γνώστης της ιστορίας και προπαντός αληθινός πατριώτης εύχομαι τις επόμενες εκλογές να είναι στη βουλή και να συνεχίσει το αξιόλογο αγώνα του για την πατρίδα μας την Ελλάδα

    1. Πολύ καλός άνθρωπος και προπαντός πολύ καλός σατανιστής και ναζιστής.

  19. Μόνο και μόνο για τα όσα περνάει αυτός ο άνθρωπος επειδή δεν έγινε σα τα μούτρα των άλλων βουλετάδων εγω θα το ρίξω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όποτε και με όποιον τρόπο και αν κατέβει στις εκλογές!!

  20. ο ηγετης φαινεται και απο το γεγονος οτι γνωριζει ποτε ειναι η σωστη στιγμη να παραχωρησει την εξουσια. δυστυχως ο μιχαλολιακος δεν το εκανε, αν ειχε αποτραβηχτει μετα την εκλογη του μαζι με τα υπολοιπα καγκουροστελεχη τωρα ισως να ηταν και κυβερνηση. οντως ειναι η “αιτια” ανθισης του πατριωτικου χωρου αλλα με αυτα που εκανε και κανει γινεται και η αιτια διαλυσης του.

  21. Ο άνθρωπος ο οποίος χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε εθνικισμός στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος χωρίς τον οποίον όπως είχε πει ο Κασιδιάρης θα ήμασταν σπίτια μας να παίζουμε τάβλι.

  22. 40 χρόνια ξεφτίλιζες το Σύστημα και αυτό δεν στο συγχώρεσαν…Μαζί σου μέχρι τέλους!Σκατά στους αλήτες που σε πρόδωσαν!Φάτε καραντίνα και μνημόνια υποτελείς του Κούλη!

  23. Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ λογικός Έλληνας που να διαφωνεί με τις θέσεις του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής για την Πατρίδα μας; ΟΧΙ
    Γι αυτό η χουντα των σαμαρομητσοτάκηδων με τα αριστερά σκυλιά τους έβαλε φυλακή, για να μην μπορούμε να τους ακούσουμε όλοι εμείς!

  24. “Αν δεν υπηρχε η Χρυση Αυγη θα υπηρχαν μονο τα προδοτικα κομματα,και αν δεν υπηρχε Μιχαλολιακος ολοι εμεις θα ειμασταν σπιτι μας και θα παιζαμε ταβλι”.
    Ηλιας Κασιδιαρης

    1. απο αμπελοφιλοσοφιες και μπουρδες αλλο τιποτα…..

  25. Έχει δίκιο ο Μιχαλολιάκος, δεν πήρε εξουσία, δεν έφαγε δημόσιο χρήμα, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή. Όμως να μην αφήνει αιχμές για τον Κασιδιάρη. Από τα βίντεο που είδα συμπέρανα ότι υπηρέτησε και με το παραπάνω την σημαία και την ιδεολογία του κόμματος. Όμως πάνω από την κομματική σημαία και την παραταξιακή ιδεολογία είναι η πίστη στον Χριστό, η θέληση να πραγματώσει το θέλημα του Θεού και η σημαία της Ελλάδος! Αν το ιδανικό της ενωμένης, υγιούς Ελλάδας εντάσσεται στην ιδεολογία του κόμματος δεν το γνωρίζω. Αν μετανοιώνει για την επιλογή του να κατηγορεί πρώτα τον εαυτό του γιατί αυτός, φαντάζομαι, τον επέλεξε. Με την μακραίωνη πείρα του στον πολιτικό στίβο του εξωκοινοβουλευτικού χώρου δεν δικαιολογούνται τα λάθη!

    1. Ετσι ακριβως…Ο Κασιδιαρης οταν εφυγε δεν ειπε ποτε κακη λεξη για κανεναν. Με τον Μιχαλολιακο ειπε οτι απλως ειχαν διαφωνιες σε πολιτικο επιπεδο και τιποτα παραπανω….Περιεργο παντως ομως που οι παλιοι του συναγωνιστες ειναι αυτοι που του ριχνουν λασπη του Κασιδιαρη.

  26. Πολύ ευχάριστο που οι συντάκτες της ιστοσελίδας τόλμησαν να δημοσιεύσουν μια επιστολή του ανθρώπου που ειναι ο φόβος και ο τρόμος της προδοτικής συμμορίας που μας κυβερνά

  27. Τιμη μας η πιστη…καλη λευτερια στον Αρχηγο και τους συναγωνιστες μας…

  28. Εισαι προτυπο Αγωνιστη Εθνικιστη και Ελληνα. Σε προδωσαν αλλα εσυ δεν προδωσες ΠΟΤΕ την Ελλαδα. Ευγε νικο!

  29. Εμ σε χάλαγε να είσαι μόνο Έλλην ήθελες να σαι και Ναζιστής φαε τη φυλάκα τώρα και άστα αυτά

    1. Ενταξει Βελοπουλε…αυριο να ετοιμαζεσαι για εκπομπη , πρεπει να πουλησεις και τα τελευταια αποθεματα των κοιραλιφων

  30. Δεν σε ξεχνάμε ποτέ. Δεν ξεχνάμε την θυσία που κάνεις για την Ελλάδα μας μαζί με όλους τους άλλους φυλακισμένους συναγωνιστές μας!

  31. Ο Εθνικισμος στην Ελλαδα υπαρχει χαρη σε ΣΕΝΑ. Η μονη ελπιδα για να εδραιωθει και να νικησει ειναι και παλι ΕΣΥ! Θα βγεις πιο δυνατος απ την φυλακη Αρχηγε

  32. Συγκίνηση μόνο να διαβάζεις τα λόγια ενός τέτοιου αγωνιστή! Ειδικά όταν συνοδεύονται μια φωτογραφία με τις γαλανόλευκες του μεγάλου συλλαλητηρίου των Αθηνών. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι όταν όλοι οι πολιτικοί έκαναν τους ανήξερους μόνο αυτος, ο κος Μιχαλολιάκος, ήταν δίπλα μας!!!

  33. Ο άνθρωπος που έδωσε πνοή στον Ελληνικό Εθνικισμό είναι στην φυλακή και οι αναρχομπαχαλοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και κανουν πορείες ανενόχλητοι…
    ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  34. Οι μλκες της Χρυσης Αυγης ( τα αρχηγικα στελεχη) εκαναν τεραστια ζημια στον πατριωτικο χωρο . Άξεστοι με βρισιές , τραμπουκισμούς , χωρίς πολιτικό λόγο ουσιαστικό. Μόνο κραυγές. Οι ψηφοφόροι χρυσης αυγης πρεπει να ψηφισουν εξυπνα την επομενη φορα. Προφανως οχι κουλη κτλ

  35. Εννοειται οτι εισαι αδικα στη φυλακη απο τους σαμαροβενιζελους και το λοιπο ανθελληνικο τοξο. Δεν ειχες ομως καμια δουλεια να κανεις βουλευτινα τη γυναικα σου και μετα να ζητησεις τον διορισμο της στη βουλη. Στη βουλη των προδοτων του ανθελληνικου τοξου. Αποχωρησε επιτελους και ασε να βγει μπροστα ο ηλιας ο κασιδιαρης η οποιοσδηποτε αλλος αξιζει απο τον πατριωτικο χωρο. Που θα συγκρουστει με τους ανθελληνες που θελουν ισλαμοποιηση της ελλαδας και δεν θα παει να διορισει τη γυναικα του στη βουλη. Συγκρουση μεχρι τελους με τους προδοτες αλλιως θα αφανιστει η Ελλαδα.

    1. Πλακα εχεις. Ο Κασιδιαρης δεν ηταν που ηθελε να κατεβασει βουλευτη στη Μανη το τσοκαρο του και μαλιστα στη θεση σοβαρου στελεχους (σιγουρα οχι ασχετο με την πολιτικη οπως τα τσοκαρα που κουβαλαγε ο Λιακος στη ΧΑ)? Αποκλειεται να μην το γνωριζεις. Οποτε ενα εχω να πω αγαπητε. Δυο μετρα και δυο σταθμα…

  36. το κοσμο που πηρες στο λαιμο σου μονο λυπαμαι. αλλιως εσυ καλα τη βολεψες, και η τσεπη παχια παχια.. και η δικια σου και των αλλων.

    1. Τον κόσμο δεν τον πήρε στο λαιμό του ο κυρ-Νίκος. Οι περισσότεροι καταλάβαμε αμέσως τι τρόμπας ήτανε, αλλά ο Κασιδιάρης στον οποίο ελπίσαμε κι αποδείχτηκε το μεγαλύτερο τομάρι, μια εγωπαθής κότα και τίποτε άλλο.

  37. Όπως ο Παπαδόπουλος είχε μαντρωσει στα ξερονήσια τους κομμουνιστές για να τους προστατεύσει έτσι ακριβώς έγινε και με τη Χρυσή αυγη.

  38. Ναι…Αλλος ενας γερμανοτσιολιας….στο συστημα, με τα φιλαρακια …και στην κονομα ολοι…
    Και…τους φαγανε…Θελανε να γινουν και πολιτικο κομμα…
    Οι πατριωτες της ΦΑΚΗΣ…
    Ποσες μηνυσεις ρε…κοπροσκυλο…για εσχατη προδοσια…υποβαλλατε σαν πολιτικο κομμα…
    εναντιον των “δημοκρατων”…?
    Τι μπομπες που εβαζες μαζι με τη ευπ…και το ξεπλυμα…που σου κανανε…τα ξεχασες…?
    Αντε τωρα να κανεις καμια πιπα…στο συστημα, μπας και σας ξανα-ξεπλυνουνε…
    Αντε στο διαολο..

  39. Ποιος ασχολείται πλέον μαζί του.
    Οι διπλοί πρακτορες τύπου Ναβαλνι μεταφορικά το λέω επειδή τα έπαιρνε κι από τους δύο εταίρους του δικομματισμού ως πολιτική εταίρα που το έπαιζε παρθένα δεν έχουν καλό τέλος.

  40. Μπορεί να είναι άδικα φυλακή αλλά φέρει ευθύνη για το επικοινωνιακό κομμάτι και τις επιλογές του.
    Κασιδιάρη δαγκωτό.

  41. Αντε στο διάολο ρε κοντοπίθαρε….Ακόμα υπογράφει σαν Γ.Γ ο τενεκές…

  42. αντε φιλα το χερι της μπακογιαννη κοντε που σου κανει κουμαντο η γυναικα σου μαλακες ειμασταν που τερχαμε μαζι σου σε φαγανε οι γραμες που εδινες στο κινημα και την καρεκλα δεν την αφηνης με τιποτα χεστη

    1. Αυτος που του κανει κουμαντο η γυναικα του ειναι σιγουρα ο Κασιδιαρης. Κι οχι τιποτε αλλο, το αστειο ειναι οτι νομιζει οτι δεν το εχουμε καταλαβει κι ότι έχει ριξει σταχτη στα ματια. Νομιζει οτι ολοι ειμαστε σαν κατι ουγκανους οπαδους – στελεχη του που δεν ξερουν να γραψουν ουτε το ονομα τους, του λενε συνεχως οτι θα βγαλουν βουλευτη, πρωθυπουργο, πλανηταρχη κ.λπ και εχουν IQ ολοι μαζι γυρω στο 50.

  43. Έχει τα στοιχεία του επαναστάτη αρχηγού, αλλά όχι του διπλωμάτη,
    ο Ηλίας έχει τον πατριωτικό λόγο και την παλικαριά , δεν έχει τα του αρχηγού μήτε του διπλωμάτη.

Comments are closed.