Επανακαταμέτρηση σε έξι Πολιτείες – Ο Τραμπ προηγείται στους εκλέκτορες

Κοινοποίηση:
USA GOVERNMENT TRUMP VETERANS DAY

Mε βάση το γεγονός ότι αμφισβητούνται τα εκλογικά αποτελέσματα σε έξι Πολιτείες των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν, στη Νεβάδα, στην Αριζόνα, στην Τζόρτζια και στην Πενσυλβάνια, ο πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με το theepochtimes, λαμβάνει 232 εκλέκτορες έναντι 227 του Τ.Μπάιντεν.

Μέχρι να αποφασιστεί το τελικό αποτέλεσμα στις Πολιτείες αυτές, αυτή είναι η μέχρι τώρα σύνθεση του Κολεγίου των Εκλεκτόρων.

Σε ότι αφορά την Πολιτεία της Αριζόνα, έχει ενδιαφέρον να πούμε πως παρουσιάζονταν επί πολλές ημέρες με χρώμα μπλε, ότι δηλαδή είχε κερδηθεί σίγουρα από τους Δημοκρατικούς, όμως η επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής  παραιτήθηκε διότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εταιρείας Dominion της οποίας το λογισμικό καταμετράει τις ψήφους.

Η Rae Chornenky παραιτήθηκε όταν μια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Πολιτείας αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Twitte ότι η Chornenky δεν παρακολούθησε το Logic and Accuracy Test της Dominion στις 6 Οκτωβρίου.

Το Logic and Accuracy Test είναι μια δημόσια επίδειξη για να φανεί πως δουλεύουν οι εκλογικές μηχανές και για να πιστοποιήσει πως καταμετρούν σωστά και κατάλληλα τις ψήφους.

Με αυτά και με αυτά οι Ομοσπονδιακές Αρχές έχουν ξεκινούν επανακαταμετρήσεις με το χέρι. Διότι όπως αποδεικνύεται δεν μπορούν τα λογισμικά να αποδειχτούν αξιόπιστα και με κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να βγάλουν άλλους… προέδρους.

Το που θα καταλήξει η περιπέτεια των αμερικανικών εκλογών δεν γνωρίζει κανείς. Όμως σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ν.Τραμπ έχει σκοπό να προχωρήσει στην καθαίρεση του Κρις Κρεμπς, του επικεφαλής της CISA (Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας των Υποδομών), ο οποίος βγήκε να διαψεύσει δημόσια τις καταγγελίες των Ρεπουμπλικάνων περί νοθείας στις εκλογές.

Η ουσία όμως είναι ότι οι εκλογές θα τελειώσουν μονάχα όταν τελειώσουν οι νόμιμες διαδικασίες και εξεταστούν οι προσφυγές.

Στο μεταξύ «εκλεγμένος πρόεδρος» δεν υπάρχει, όσο δεν έχει σχηματισθεί Κολέγιο των Εκλεκτόρων για να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Κάτι που αναμένεται να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε κανένα ΜΜΕ δεν μπορεί να «ανακηρύξει» εκλεγμένο πρόεδρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όπως τα είπε ο φίλος defend….το είδα και εγώ.

  2. Σας πονάει πολύ μαργιόληδες που σας μάμησε ο Μπάϊντεν, έέέ;
    Ξυδάκι και ξαναπροσπαθήστε σε 8 χρόνια πάλι, διότι ο Αμερικάνικος λαός δε θα ξεχάσει τι εστί Τραμπ.

    1. Καλα, χαμπαρι δεν εχεις παρει… 8 χρονια ακομα Τραμπ θες να πεις!!!! Εαν αποδειχθει νοθεια, τοτε ο Τραμπ εχει δικαιωμα να διεκδικησει δυο ακομα θητειες!!! Φωτια στον κωλο των απατεωνων των Δημοκρατικων δηλαδη!!!!

      1. χα χα χα ναι φασιστα κοιμησου εσυ… η Αμερικη δεν ειναι μπανανια να κανεις ο τραμπας οτι θελει

  3. σύμφωνα με το theepochtimes
    έγκυρο ακροδεξιο site

  4. Πάντως, για το μπάχαλο και την νοθεία στις εκλογές, κυρίως με τις επιστολικές ψήφους, φταίνε όλοι οι μέχρι σήμερα πρόεδροι των ΗΠΑ (και ο Τραμπ), που δεν έκαναν κάτι γιαυτό το χάλι όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα προσπαθούν να το κουκουλούσαν, αλλά ο Μπάιντεν, άθελα του, δεν αφήνει. Να δούμε τώρα τι θα πει η έρευνα και το δικαστήριο.

  5. Οπως τα λες ειναι defen….!!!!! Δεν υπαρχει στα παλιοκαναλα καμια αντικειμενηκοτητα!!!!!!! Πουλημενοι δημοσιογραφει που δεν κανουν ποτε καμια δυσκολη ερωτηση στους πολιτικαντηδες που καλουν στο καναλι!!!!!!!! Ασχολουνται μονο με…τριχες κατσαρες!!!!!!!!!

  6. Η τεράστια απάτη μέ τίς ταχυδρομικές εκλογές στήν Αμερική.
    Ο Στέφανος Νίμαν (Stefan Niemann) διευθυντής τής ARD στήν Βάσιγκτων έλαβε ταχυδρομικά 3 ψηφοδέλτια γιά τίς προεδρικές εκλογές στίς ΗΠΑ στίς 3 Νοεβρίου.”Η καταγγελία τού Τράμπ γιά τό χάος μέ τίς ταχυδρομικές εκλογές είναι σωστή.Εγώ (Στέφαν Νίμαν) δέν επιτρέπεται νά φηφήσω.Εντούτοις έλαβα στήν διευθυνσή μου στήν Βάσιγκτων 3 ψηφοδέλτια γιά τίς προεδρικές εκλογές στίς 3 Νοεμβρίου πού προορίζονταν γιά τήν προηγούμενη ενοικιάστρια πού ζεί εδώ καί πέντε χρόνια στό Πουέρτο Ρίκο καί γιά τόν αποθαμένο συζυγό της”.
    Πράγματι εδώ βοηθάνε καί ψηφίζουν καί οί αποθαμένοι.
    Γιάννης Λάκων

  7. Η δουλεια του δημοσιογραφου ειναι να παραθετει στεγνα τα γεγονοτα, χωρις να προσπαθει να πεισει για την μια αποψη η την αλλη και φυσικα να μην εκφραζει την προσωπικη του γνωμη! Εχετε δει κανεναν τετοιο/α στην ελληνικη τηλεοραση;

  8. Έβλεπα το πρωί στο OPEN το πρωϊνό με τον Παυλόπουλο και μία ξανθόψειρα και είχανε τον ανεκδιήγητο Ιγνατίου και τάχασα. Αυτοί είναι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι ή το γραφείο τύπου του Μπάιντεν? Διθύραμβοι για τον Μπάιντεν, υποτιμητικά σχόλια για τον Τραμπ και βέβαια κουβέντα για την νοθεία. Μας είπανε ότι ο Μπάιντεν ζήτησε από τον Τραμπ να σεβαστεί την δημοκρατία, εδώ γελάνε, ο κλέφτης ζητάει από τον νοικοκύρη να είναι τίμιος. Μέχρι που ο Ιγνατίου είπε ότι ο Τραμπ δεν αφήνει τις μυστικές υπηρεσίες να ενημερώσουν τον πρόεδρο(?) Μπάιντεν για τις εξωτερικές υποθέσεις. Γιατί να τον ενημερώσουν? Ο Μπάιντεν θα είναι πρόεδρος, αν είναι, μετά τις 20 Γενάρη. Μέχρι τότε πρόεδρος είναι ο Τραμπ. Τον Τραμπ ενημερώνουν και σωστά. Έλεος πια. Το ξέρουμε ότι σας ταίζει ο Σόρος και η Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλά τέτοια δουλοπρέπεια?

Comments are closed.