Επανήλθε στις νίκες ο Παναθηναϊκός στην Λιβαδειά μέσω καπνών και δακρυγόνων (0-1)

Κοινοποίηση:
Παναθηναϊκός

 

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν στην Λιβαδειά! Φαίνεται ότι το 2023 δεν ξεκίνησε καλά σε ό,τι αφορά την προσπάθεια κατευνασμού των όποιων επεισοδίων. Κι αυτό διότι  με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δακρυγόνο των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο έπεσε στην εξέδρα των «πράσινων» οπαδών, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να τρέξουν προς τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βρουν τρόπο να αναπνεύσουν! Και όλα αυτά  χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό και να μην έχει βρεθεί κάποια αφορμή…

Από το δακρυγόνο, φυσικά, δεν επηρεάστηκαν μόνο οι φίλοι του «τριφυλλιού», αλλά και εκείνοι των γηπεδούχων, στις γύρω εξέδρες, με τον Δεσύλλα να μεταφέρει τραγικές εικόνες, με μικρά παιδιά να προσπαθούν να προφυλαχθούν με δάκρυα στα μάτια! Μάλιστα, ένας φίλαθλος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο, μεταφέρνοντάς τον στο νοσοκομείο. Πρόκειται, αναμφίβολα, για εγκληματική στάση από την αστυνομία, καθώς είναι πραγματικά ανήκουστο να πέφτει δακρυγόνο μέσα σε εξέδρα με κόσμο, και σίγουρα απαιτούνται εξηγήσεις. Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να καθυστερήσει ένα 20λεπτο η έναρξη του δευτέρου μέρους, χωρίς ευτυχώς να παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση τα επεισόδια.

Ο Βέρμπιτς χάρισε τη νίκη στο ντεμπούτο του Πούχατς

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον τοπικό Λεβαδειακό με 0-1, κάνοντας ποδαρικό με το «δεξί» για το 2023 έπειτα από τις δύο μαζεμένες ισοπαλίες όπου είχε υποχρεωθεί κόντρα σε Ιωνικό (1-1) και ΟΦΗ (1-1), γεγονός το οποίο του επέτρεψε να πάει με σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα στο επερχόμενο αθηναϊκό ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Το γκολ, που χάρισε την νίκη στο συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πέτυχε ο Βέρμπιτς στο 35’ αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο την όμορφη κάθετη πάσα του Σπόραρ.

Με τους «πράσινους» να δημιουργούν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική τη φάση του δοκαριού του Σπόραρ στο 45’.

Στα αξιοσημείωτα φυσικά περνάει η παρθενική συμμετοχή του Πούχατς. Ο νεοφερμένος Πολωνός μπακ αντικατέστησε τον Χουάνκαρ στο 80’ και στο 81’ μάλιστα σκόραρε έπειτα από πάσα του Ιωαννίδη. Ο ρέφερι Τσακαλίδης, ωστόσο, εξέτασε τη φάση στο βίντεο, μετά από συνεννόηση με το VAR, όπου φάνηκε ότι ο Ιωαννίδης είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ τον Βήχο στο ξεκίνημα της φάσης, και ακύρωσε το τέρμα του Πολωνού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ανεγκεφαλοι Ματατζηδες που οπως παντα εκθετουνε ανεπανορθωτα την ΕΛ.ΑΣ και τους υπολοιπους συναδελφους τους αστυνομικους@
    Ευτυχως δεν θρηνησαμε θυματα απο το πουθενα!

Comments are closed.