Επίσημη “πρεμιέρα” για την πλατεία Ομονοίας. Παραδίδεται στο κοινό, φωταγωγείται το βράδυ

Κοινοποίηση:
omonoia

Στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας παραδίδεται σήμερα, στο σύνολό της, η πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία Ομονοίας ανακατασκευάστηκε ριζικά με χορηγίες ιδιωτών, αποκτώντας και πάλι το εμβληματικό της συντριβάνι, το οποίο έχει τώρα διάμετρο σαράντα μέτρων.

Οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά λόγω της καραντίνας δεν είχε αποδοθεί στους πολίτες. Ήδη από το πρωί, τα προστατευτικά έχουν απομακρυνθεί από το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας και συνεργεία του δήμου προβαίνουν στον καθαρισμό της. Το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λειτουργήσει -φωταγωγημένο- και το συντριβάνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εχει να πεσει λαθραιο σκατο και μετα καθαρισμα στο συντιβανι τον μπιθα καλα εκει στην αθηνα δεν υπαρχουν ελληνες να βγουν με τα οπλα 1000 ατομα εστω τι τα ανεχεστε αφηνετε τους πρεζεμπορους τηγανοκεφαλους κ αλλους λαθρο να πλουτιζουν κ εσεις να πληρωνετε ενφια τραπεζες δημους δεη οτε νερο πιστευω ηρθε ο καιρος να επαναστατησουμε ολοι οσοι εστω ειμαστε και αισθανομαστε ελευθεροι και περηφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ και οσοι απορουν για μενα ζω επαρχια ειμαι ετοιμος εδω και χρονια και συχνα αγωνιζομαι με τον ακραιο απολυτο τροπο μου και ειμαι κ ολομοναχος και δε φοβαμαι τις συνεπειες γτ απλα ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Κ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Γ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

  2. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα διαβατήρια σας και βίζα απο το Χαλιφάτο της περιοχής

  3. Ας ευχηθουμε, οτι δεν θα βρεθει στο μελλον κανενας λεχριτης, οπως στο παρελθον που χαλασε το συντριβανι και εκανε την πλατεια τουαλετα των λαθρο!!!!!!!!!

Comments are closed.