Επίκαιρο: Νότης Σφακιανάκης: Όταν μάζεψε στο κέντρο του, τη Χ.Α: ” Κάνετε αντίσταση και σας στηρίζω (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
notis2

Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του κόμματος έκαναν εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής
Με φόντο την ελληνική σημαία, ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στην πίστα το «Μα εγώ είμαι Έλληνας» ενώ από τα πρώτα τραπέζια πίστα, σχεδόν 400 μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τον χειροκροτούσαν και του πετούσαν γαρύφαλλα, σε πρόσφατη εκδήλωσή τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε το «Ήταν τρελός», κοιτώντας στο videowall πίσω του που έπαιζε βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο και πετώντας γαρύφαλλα,  προκαλώντας τον πατριωτικό ενθουσιασμό στους θαμώνες.

Στη συνέχεια έβγαλε έναν μικρό λόγο για τον καθήκον προς τη πατρίδα, ενώ τα μέλη της ΧΑ φώναζαν συνθήματα όπως «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο τραγουδιστής τους έλεγε από την πίστα πως ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του.

«Ωραία τα συνθήματα, εγώ δεν συμμετέχω γιατί το έχω μέσα μου, δεν χρειάζεται να το φωνάζω» είπε ο Νότης Σφακιανάκης

Μάλιστα, είπε στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και θαυμαστές του ότι «η αιτία που σας υποστηρίζω είναι γιατί είστε συνεπείς και κάνετε αντίσταση. Σας εύχομαι να έχετε δυνάμεις αλλά, εφόσον είναι στημένο το κόλπο, μην τους κάνουμε και τη χάρη, γλυκά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το πρέπον και να ανατρέψουμε τα πράγματα».

Ακολούθησαν χειροκροτήματα, συνθήματα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, με τις οδηγίες του Νότη Σφακιανάκη να μην ανέβει κανείς στην πίστα όσο αυτός βρίσκεται επάνω και το «Άκου βρε φίλε»…

30/01/2018
| Από το www.news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΑΣΤ@ΡΔΙΑ@ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  2. ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΑΣΤ@ΡΔΙΑ@ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  3. Ρε κακομοιροι οΣφακιανακης σας απασχολει Δεν βλεπετε τα χαλια μας και οτι πιασαμε πατο Δεν βλεπετε οτι ξεπουλανε την πατριδα μας Δεν βλεπετε οτι οΕλληνας ενοω αυτος που δεν εκλεψε και δεν εγλειψε πειναει Καθηστε στον καναπε σας και ο λαθρο θα μπει στο σπιτι σας Οι πολιτικοι χαζοελληνες καλα τρωνε και πινουν και εχουν εξασφαλισει και τα δισεγγονα τους Εαν αρρωστησετε δεν θα εχετε σουιτες οπωςαυτοι σε κανενα ρατζο θα ψοφισετε Κοροιδα

  4. τον είχαν συλλάβει πριν πολλά χρόνια πάλι για οπλοκατοχή και συγκεκριμένα με ένα αεροβόλο και μάλιστα πέταξε την κεραμίδα “δεν είναι επικίνδυνο,αέρα ρίχνει” λέγοντας το με τον χαρακτηριστικό τρόπο (μασώντας τσίχλα)

  5. Ο ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ ΦΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ .ΒΡΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ.

  6. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΊΕΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΌΞΟΥ”, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΎΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΆΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ….

  7. τη να πεις όλους που τα λένε έξω από τα δόντια δεν θα τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί όλους θα τους ξεκάνουν με κάποιο τρόπο το παλικάρι κατσιφα τον βόρειο ηπειρώτη τον βγάλανε ναρκομανή και τρελό άλλους τους πυροβολούν άλλους τους περνάνε από πιθαρχικά χαμός ……

  8. Δεν ξέρω αν το δημοσιεύσετε αλλά εγώ θέλω να το βγάλω.
    Και τώρα κάποιοι “τίμιοι” πολιτικοί θα φωνάξουν το Μαρινάκη ξέρετε τον γνωστό ιδιοκτήτη του Noor 1 και θα του πούνε τι άλλο;;;;; Ξέσκισε από τα μέσα που διαθέτεις αυτόν τον τραγουδιστή αυτόν τον εγκληματία που τόλμησε να παρανομήσει και να έχει πάνω του ένα πιστόλι ένα τήζερ ρεύματος και αυτή τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικού.
    Τι δεν το πιστεύετε;;;; Περιμένετε τον Ευαγγελάτο απόψε. Προσωπικά δεν τον βλέπω αλλά απόψε θα τον δω για να δω με τα μάτια μου πόση χολή θα βγάλει.

    Και εσύ κακομοίρη φόρα τη μάσκα δήλωσε υποταγή αν δεν κάνεις και το εμβόλιο σε περιμένει Κορυδαλλός.

  9. αφού ειναι κοκακιας πρεζακιας λογικο να γουσταρει χα

  10. Ανεπανάληπτες στιγμές. Γεια σου ρε άρχοντα Νότη.

  11. Πάντως η χούντα όσο πάει και βαθαίνει.
    Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.
    Κρίμα που η ελευθερία των ανθρώπων έληξε τόσο άδοξα. Αυτό σημαίνει ότι δεν την κερδίσαμε ποτέ! Απλά «κάποιοι» «κάπου» «κάποτε» αποφάσισαν να μας παραχωρήσουν ορισμένα ψίχουλα που τώρα τα ζητάνε πίσω εις τη νιοστήν.
    Έξω άρχισε να βρέχει!! Ο Χειμώνας προ των πυλών!!
    Ο πιο κρύος και καταθλιπτικός χειμώνας των τελευταίων δεκαετιών!!

  12. Ναι όντως “μεγάλος πατριώτης” ο Νότης. Από την μία ήταν υπέρ της ΧΑ. Και απο την άλλη πήγαινε και έκανε συναυλίες στα Τίρανα και εγλειφε τους Τηγανοκεφαλους.

  13. Κα ο Σφακιανάκης και η Χ.Α. είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

    1. Οταν θα σου κοψει και τα τελευταια χρηματακια που παιρνεις ο δρακουμελ να σε δω τοτε ποιος ειναι ο καραγκιοζης

      1. Ενώ η Χρυσή Αυγή νομίζεις ότι θα σου επανέφερε τα κομμένα χρηματάκια. Οι χρυσαυγίτες θα σου έφερναν ένα “πατριωτικό” δωδεκάωρο εργασίας.

        1. το θεμα δεν ειναι τι θα σου επανεφερε η ΧΑ το θεμα ειναι οτι εσεις ψηφιζετε τοσα χρονια τα ιδια νουμερα και καταστρεφουν την χωρα πηδανε τον λαο και εσεις το απολαμβανετε με παθος φαινεται σας αρεσει . και οπως ειναι τα γεγονοτα μεχρι σημερα εχουμε δει ποιοι καταστρεφουν την χωρα καθημερινα τα 46 τελευταια χρονια . και δεν μπορεις να κρινεις ενα κομα αν δεν εχει κυβερνησει ποτε κατσε και κρινε αυτους που σεχουν κανει ζητιανο και σε εχουν βαλει φυλακη μεσα στο σπιτι για μια απατεωνια. πρεπει να εχετε επιχειρηματα και να δεχεστε και τον αντιλογο γιατι αυτο που γινεται εδω ειναι επιλεκτικη σκατοδημοκρατια με φασιστικες μεθοδους

Comments are closed.