Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μ.Βολουδάκη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
voloudakis

Άγνωστοι, πραγματοποίησαν νέα επίθεση με μπογιές στο γραφείο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, και συγκεκριμένα του Μανούσου Βολουδάκη, που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Είναι το δεύτερο περιστατικό, καθώς είχε προηγηθεί καθώς είχε κάτι ανάλογο, στο γραφείο του πρώην Υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Διγαλάκη.

Προφανώς και τα δύο περιστατικά συνδέονται με την επέμβαση της Αστυνομίας στο κτίριο του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Λόφο Καστέλι.

nd1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι έγινε Βόλουδάκη?? Δεν σου άρεσε το χρώμα ή δεν το έβαψαν καλά???
    Μάλλον την βάψατε όλοι σας και δώσε προσοχή σ αυτό που σου λέω γιατί το λεει ένας πρώην γαλάζιος ψηφοφορος με αρκετούς ψήφους στην διάθεση του…
    Την βάψατε λέμε κι αφήστε τις δημοσκοπήσεις για τα πρόβατα που ορίζετε..
    Μόνο με νοθεία στις κάλπες θα ξαναδειτε έδρα στη βουλή, για να δείτε ότι έπεσαν οι μάσκες κι από καλύφθηκαν οι πραγματικοί μάσκαραδες και τα σκοτεινά σχέδια σας..
    Προς το παρόν, αν δεν σου άρεσε το χρώμα δεν πειράζει.. κάνω έκκληση στα παιδιά να ξαναπερασουν για δεύτερο χέρι!

  2. Αυτοί τώρα παίρνουν στις δημοσκοπήσεις 39% πολύ ψέμα και δούλεμα χορτάσαμε από την προπαγάνδα των πουλημένων καναλιών και μπουκωμένων δημοσιογράφων, κύριε Χίο συνεχίστε να τους βγάζετε στην φόρα, έχουμε αηδιάσει από όλο το πολιτικό σύστημα

Comments are closed.