Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτό είναι το νέο σκίτσο της δράστιδος που έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δείτε τα χαρακτηριστικά και το προφίλ της καταζητούμενης από την Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία, φέρεται να έχει ένα νέο σκίτσο της δράστιδος από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που τη «φέρνει» πιο κοντά στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προφίλ της ύποπτης είναι το εξής:

  • Φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα και μαύρο παντελόνι
  • Έφερε τσάντα πλάτης
  • Είχε ξανθά μαλλιά -μάλλον περούκα
  • Φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μυστηριώδης γυναίκα έφθασε με λεωφορείο στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν η 34χρονη, ενώ αποχώρησε με ταξί, το οποίο είχε καλέσει από καρτοκινητό μία ημέρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού ταξί, η γυναίκα δεν έβγαλε τη μάσκα, ενώ μιλούσε ελληνικά.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ διαθέτει βίντεο, τα οποία απεικονίζουν επακριβώς την ύποπτη. Πρόκειται για βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της 20ής Μαΐου στην περιοχή της Καλλιθέας, κατά τη μετάβαση του θύματος στον χώρο εργασίας της.

Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έχοντας εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Η κυρια Ιωανννα υποφερε απο ναρκισστικη διαταραχη αντι να παει σε καποιο ψυχολογο προκαλουσε ασχημα αλλους ανθρωπους με τις πραξεις της με συνεπεια να κανει αντιπαθειες και εχθροτητες. Μονη της το δημιουργησε το προβλημα της.

  2. Αμα φορουσε μασκα και μαυρα γυαλια δεν θα την βρουνε ποτε

  3. Το σημαντικο ειναι οτι η δραστης πρεπει να βρεθει και να τιμωρηθει.Η ζωη του θυματος δεν εχει καμια σημασια.Το εγκλημα αυτο πρεπει να προσαχθει σε ανθρωποκτονια εκ προθεσεως αλλιως θα πεφτουν βιτιολια σε καθε κοριτσι που παει ταξιδια η εκανε μια παρανομη σχεση.
    Για ταξιδια που λενε μερικοι σημερα ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει με ryan h χωρις και με booking h airbnb.
    Να συνελθουμε λιγο οσοι παρακολουθουμε τα νεα και να σχολιαζουμε με λογικη.Ο πρωτος αναμαρτητος…..Φαινεται πια ειναι η δραστης και λιγο πολυ ολοι την ξερουμε θα πιαστει θελει δεν θελει…..
    Και δεν εχει και καλες κριτικες η κυρα μαυροφορεμενη…

  4. Κύρια Ιωάννα ότι εσπειρες θεριζεις….τώρα καλά ξεμπερδεματα..

      1. Την αλήθεια λέει ρε τούβλο… Σου έθιξε την μπαζοβιζιτου?

  5. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κανένας δεν έχει σκοπό να μιλάει άσχημα για το θύμα αλλά μονη της φανερώθηκε,η ίδια κατεστρεψε τον εαυτό της,η ζωή που έκανε λέει ΠΑΡΑ πολλά.Δεν γίνεται με ένα μισθό να γυρνάς τον κόσμο σε πολυτελή ξενοδοχεία,δεν γίνεται να αγοράζεις σπίτι,δεν γίνεται τόσα πανάκριβα ρούχα,δεν γίνεται να τα φτιάχνεις με τον άντρα της ξαδερφης σου,δεν γίνεται να αλλάζεις τους άντρες σαν τα πουκάμισα,δεν γίνεται…παίζονται πολλά σκοτεινά από πισω,αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν πως να τον χαρακτηρίσεις;κορίτσι για σπίτι;ηθικό;τίμιο;άξιο;πως;στο χωριό της και όσοι την γνώριζαν μιλάνε για πρώτη βιζιτου,μάλλον μόνο οι δικοί της κοιμόντουσαν όμως τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα τι έχουν να πουν;καμαρώνουν για το παιδί τους;τελικά τίποτα τυχαίο στη ζωη,ότι δίνεις παίρνεις…

  6. Μηπως ανεθεσαν την υποθεση στον αστυνομο … Γιαννη Καπετανιο απο το Κωνσταντινου κ Ελενης?
    Παρατσουκλι δε λεμε γιατι θα ακουστει σαν αστειο και δεν εχω καμια τετοια προθεση.
    Σοβαρευτειτε λιγακι, εξευτελιζεστε καθε μερα. Βρειτε ποιος ειναι απο πισω ακομα και αν ασκουνται πιεσεις εκ των ανωθεν. Στειλτε το ανωνυμα στον Στεφανο και τα υπολοιπα θα γινουν απο μονα τους.

  7. σπουδαία δουλειά από την ΕΛ.ΑΣ που μέσα σε 20 μέρες κατάφερε να βρει τι φορούσε η δράστης και πως έφτασε με λεωφορείο κι έφυγε με ταξί. σε λίγο θα μας πούνε και εάν είχε χτυπήσει εισιτήριο ή μπήκε δωρεάν!!!!!
    δηλαδή πως κατάφεραν οι αστυνομικοί μέσα σε 20 ημέρες να συγκεντρώσουν τόσες πολλές πληροφορίες? Μιλάμε για Κλουζώ και ραντανπλάν μαζί!!!!!!

  8. Πρωτα ολοψυχα περαστικα Εντυπωση μου κανει ομως απο ενα μικρο χωριο σε ταξειδια σε ολο τον κοσμο σε αγωνες ραλλυ στο εξωτερικο περιεργη ζωη δεν ειναι σηνιθισμενης καθημερινης κοπελλας

  9. ρε θα τρελαθούμε τελείως? την έχετε επικυρήξει κιόλας? θα βγω στους δρόμους με το σκίτσο για να την ψάξω

  10. Όλη η Αθήνα γνωρίζει ότι το θύμα είχε σχέση με τον άνδρα της ξαδέρφης της που έχει αλυσίδα κρεοπωλειων και την έφερε στην Αθήνα για δουλειά.
    Η ύποπτη θύτης είναι συγγενικο πρόσωπο και γνωστή του θύματος που δεν μιλάει για να μην ξευτιλιστει εντελώς.
    Η αστυνομία φυσικά το γνωρίζει αλλά το θύμα δε μιλάει και τα στοιχεία δεν επαρκούν

    1. περα απ αυτο, δηλαδη απο τα σνιτσελ και τον χοιρινο κιμα μπορουσε να παει σε φορμουλες ντουμπαι κτλ ? Ενταξει αλυσιδα κρεοπωλειων εχει, δεν πουλαει χρυσο. Δεν πας ντουμπαι και σε ξενοδοχεια πενταστερα απο την συκωταρια που θα πουλησεις το πασχα.

  11. Πάλι καλά που δεν έδωσαν emoji στη θέση του σκίτσου. Τώρα μάλιστα, όλοι θα ψάχνουμε γύρω μας την παλαβή με τα βιτριόλια. Σοβαρευτείτε εκεί στην αστυνομία του Μιχαλάκη του πολυγαμικού.

      1. Ναι ρε αυτός είναι ο κλεφτοπασόκος Χρυσοχοῒδης. Το 1986 ο Παπανδρέου τον διόρισε νομάρχη του Νομού Τρικκάλων.Τότε εγκατέλειψε την πρώτη σύζυγο για να έλθει εις γάμου κοινωνίαν με μία αρχιτέκτωνα της πόλεως των Τρικκάλων. Νομίζω ότι έχει στο παρελθόν του 4 γάμους, το παιδί του κατηχητικού εκ χωρίου τινός της Ημαθίας.
        Τελευταίως και με την Αλεξία Μπακογιάννη, εξ ου και ο τιμητικός διορισμός του στο υπουργείο,στο οποίο είχε διατελέσει αποτυχημένος υπουργός.

  12. σιγά μην έφθασε εκεί με το.βιτριολι στο χερι κ σε λεωφορείο. Αφου στο λεοφωρειο απαγορευονται τα κοπέλα με ροφηματα εκτος του οτι θα κινδύνευε με ενα αποτομο φρενάρισμα να της χυθει το βιτριολι

  13. μεγάλη επιτυχία το σκίτσο..
    20 ημέρες μελετάνε τις κάμερες και
    τώρα λένε έφτασε με λεωφορείο και έφυγε με ταξί..
    αύριο θα μας πουν ότι έφτασε με μηχανή και μετά με ποδήλατο,
    μιλάμε δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, και κάθε μέρα την συλλαμβάνουν

  14. τη μια λεγανε ολα μαυρα με σκουφο μετα καφε καμπαρτινα κ χωρις σκουφο//

    τελικα θα βγει ακρη η θα μας τρελανουν

    1. Την πρώτη περιγραφή του δράστη Την έδωσε το θύμα,αυτή είπε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν ντυμένη στα μαύρα και όλα τα καναλια μιλούσαν μετα για την μαυροφορεμένη ,τώρα πως γίνεται το απόλυτο μαύρο μπιυφαν να έχει γινει ανοικτοχρωμο ειναι αποριας άξιο,η το θύμα ηθελε να δώσει λάθος περιγραφή η η τσξιτζου περιγράφει μια γυναικα που μετέφερε η οποία καμμία σχέση δεν έχει με Την γυναίκα που ψαχνουν ασε που το πιο αστείο σε αυτήν την περιγραφή είναι ότι κρατούσε ένα θερμός που μετά βεβαιότητας εκεί μέσα Είχε το βιτριόλι,δηλ,έχουν ξεφτιλίσει τελείως το θεμα

Comments are closed.