Επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ββββ

«Κοιμόμουνα και άκουσα έναν κρότο» είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

Ισχυρίστηκε πως η πόρτα ασφαλείας – η οποία καταστράφηκε από τη φωτιά – που υπάρχει στο σπίτι έσωσε τον ίδιο και την οικογένειά του από τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπουράκης είπε πως στο ισόγειο του κτιρίου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, δεν διαμένει ο ίδιος αλλά η πεθερά του.

«Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει την αστυνομία. Έχω κάμερες. Κάποιος ήρθε από πάνω περπατητός, στήθηκε στο πλατύσκαλο με τον σάκο, έβγαλε προφανώς τα γκαζάκια και τη βενζίνη, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας», δήλωσε ο δημοσιόγραφος για την επίθεση με τα γκαζάκια στο σπίτι του τα ξημερώματα.

«Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του. Είχε μουσάκι ο τυπάκος» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος είπε πως είχε λάβει απειλητικά email προ καιρού και είχε αρνηθεί την πρόταση της αστυνομίας για προσωπική φύλαξη. «Δεν νιώθω καλά να έχω άνθρωπο να τρέχει μαζί μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ», τόνισε ο κ. Καμπουράκης.

 

Γκαζάκια και στο σπίτι του προέδρου των Ειδικών Φρουρών

Εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στις 2 τα ξημερώματα και στην πολυκατοικία που μένει ο Βασίλης Ντούμας πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών στο Πεδίον του Άρεως. Από την επίθεση, προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ορισμός του τενεκε συστημικού παπαγάλου που το παίζει τζόβενος φοράει σνίκερς ντε και καλά νέος ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την διπλανή του ωραία συμπαρουσιάστρια.

  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ?ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

  3. Καμπουράκη εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Φουρθιώτης.
    Είπες και εσύ δεν βάζω και εγώ κανένα γκαζάκι έξω από το σπίτι μου για να δικαιολογηθεί η αστυνομική φρουρά που θα μου παρέχει το καθεστώς μιας και έχω πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος με φτύνει όπου βρεθώ και όπου σταθώ?

Comments are closed.