Επίθεση με βιτριόλι: Την γνώριζε από μικρό κορίτσι! Παράλληλες διαδρομές θύτη και θύματος

Κοινοποίηση:
βιτρι

Παράλληλες ήταν οι διαδρομές των δύο γυναικών, θύματος και κατηγορουμένης, που έμελλε να βρεθούν η μία απέναντι στην άλλη στο μοιραίο επεισόδιο της Καλλιθέας, με τραγικές συνέπειες για την 34χρονη Ιωάννα. Τίποτα ενδεχομένως δεν θα είχε συμβεί, εάν μια υπόνοια της στιγμής δεν έθρεφε την ερωτική αντιζηλία, που, όπως θεωρούν οι αρχές, οδήγησε στο έγκλημα.

Θύμα και κατηγορούμενη γεννήθηκαν σε διπλανά χωριά και κάθισαν σε διπλανά θρανία. Σπούδασαν σε κοντινά πανεπιστήμια και εργάζονταν σε επιχειρήσεις που συνεργάζονταν.

Φαίνεται πως γνωρίζονταν, διατηρούσαν φιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν κοινούς γνωστούς όμως ποτέ δεν έγιναν φίλες.

Η μία είδε τη ζωή της να καταστρέφεται με το βιτριόλι κι η άλλη αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Στις αρχές η 35χρόνη κατηγορούμενη φέρεται να είπε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μίας ξαδέρφης της.

Οι δυο γυναίκες ήταν διαδικτυακά φίλες με την κατηγορούμενη να έχει κάνει πολλά likes σε φωτογραφίες του θύματος. Μέχρι που αντάλλαξαν τα επίμαχα μηνύματα 2 χρόνια πριν. Αυτά που ίσως αποτέλεσαν την αρχή για να χτιστεί μια αβάσιμη, όπως όλα δείχνουν εμμονή, και να φτάσουμε στην επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τυχαία είχαν συναντηθεί σε έναν γάμο σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και το αίτημα φιλίας που στην συνέχεια έκανε ο σύντροφος της κατηγορούμενης στην Ιωάννα.

Αυτό ήταν, όπως θεωρούν οι αρχές, το γεγονός που έκανε την κατηγορούμενη να θεωρεί ότι η σχέση τους δεν εξελίσσεται εξαιτίας του θύματος.

O σύντροφος της 35χρονης φαίνεται να κατέθεσε στις αρχές ότι διατηρούσε σχέση με τη δράστιδα εδώ και 2 χρόνια, με το θύμα παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνία μέσω του Facebook, η οποία όμως είχε σταματήσει πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η γυναίκα με το βιτριόλι φαίνεται πως είχε αναπτύξει εμμονικές τάσεις.

Το τελευταίο like στην σελίδα της Ιωάννας φέρεται να το κάνει η 35χρόνη την ημέρα της επίθεσης. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής σιωπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η μία ήταν γραμματέας και η άλλη βοηθός λογιστή… Είχαν τελειώσει και οι δύο μπαζοβλαχες την Μεγάλη Των Πουτανων Σχολή…. Αυτα περί μορφωσεως…

  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΑΡΣΟΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΌΦΟΙΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ…..

  3. Σε τι πανεπιστήμια σπούδασαν; Τεχνικό Λύκειο τελείωσαν.

    1. Στα διασημα πανεπιστημια De Trottoir

Comments are closed.