Επίθεση με βιτριόλι: “Η Ιωάννα εξοργίστηκε με την απολογία της 36χρονης” απαντά ο δικηγόρος της

Κοινοποίηση:
ασασα

Έναν χρόνο μετά το περιστατικό που στιγμάτισε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, της άτυχης 35χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι κάτω από το γραφείο που δούλευε, η 36χρονη δράστις ομολόγησε την επίθεση και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι η απολογία της 36χρονης δεν πείθει κανέναν όπως και η συγγνώμη που ζήτησε.

“Είναι ένα κείμενο που το αποστήθισε και πήγε απλά να πει το ποίημα της στην ανακρίτρια» είπε ο κύριος Λύρας και τόνισε  ότι η κατηγορούμενη κατά την απολογία της δεν απάντησε στα βασικά ερωτήματα που της έθεσε η ανακρίτρια, δηλαδή στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό αλλά και τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην εγκληματική της πράξη.

«Είναι μια καλοστημένη απολογία που δεν έχει να προσφέρει τίποτα» ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Κρίσιμος, σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος, είναι και ο χρόνος αλλά και ο τρόπος της απολογίας, ο οποίος έγινε έτσι «ώστε ουσιαστικά να μην πει τίποτα» είπε και συνέχισε «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι», σημειώνοντας ότι η Ιωάννα εξορίστηκε όταν έμαθε τα όσα δήλωσε η δράστις.

“Η Ιωάννα εξοργίστηκε», κατέληξε ο κ. Λύτρας.
,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. βασικο ερωτημα ηταν το που βρηκε το καυστικο υγρο πατε καλα; κυριε δικαστα και κυριε λυρα πειτε ποσο καυστικο υγρο θελετε να σας το φερω και νομιμα με αποιδειξη η τιμολογοιο α και να μου πειτε και ποσους βαθμους το θελετε… τα καυστικα που εχω χρησιμοποιηση σε δουλειες παντως αμα σ ακουμπισουν σου ανοιγουν απευθειας τρυπα και αμα τα αναπνευσεις για κανα πενταλεπτο πεφτεις τεζα … ο δικαστης και ο δικηγορος σε αλλο κοσμο ζουνε προφανως σε αλλο πλανητη γιατι αυτα τα υγρα τα αγοραζεις ειτε απο σουπερ μαρκετ τα ελαφρεια οπως κεζαπ κτλ η απο υλικα οικοδομων σιδηρικα υδραυλικα κτλ τα ποιο υσχηρα που προοριζονται για επαγγελματικη χρηση ποιο πολυ οπως ειναι η ποτασα λχ εν ολιγης παντου βρησκεις καυστηκα το μονο ευκολο

  2. Όχι μόνον μετάνοιωσε αυτό το τέρας , αλλά το απολαμβάνει κιόλας . Στην φυλακή διασκεδάζει κάνοντας νέες φιλίες… οποίος δικαστής την βγάλει έξω θα είναι εγκληματίας. Αυτή είναι πολύ επικίνδυνη για την κοινωνία.

  3. Δηλαδή περίμενε την απολογία της για να εξοργιστεί!!

Comments are closed.