Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε το επεισόδιο με την Ιωάννα στο «Deal», την μάχη με τον τραπεζίτη και τον καυτό χορό της!

Κοινοποίηση:
1

Η Ιωάννα παλιοσπύρου από το νομό Αιτωλοακαρνανίας έπαιξε στο deal Με το Χρήστο Φερεντίνο πριν απο 1 χρόνο περίπου.

Από το Λουτρό Αμφιλοχίας, μένει χρόνια στην Αθήνα στο Μοσχάτο και έχει αγορασει σπίτι.
Η Ιωάννα έχει ασχοληθεί με το χορό με ειδικότητα το χορό Heels
Εναν,… Αισθησιακό χορό με τακούνια και…πατώματα

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο με την Ιωάννα στο «Deal», τη μάχη με τον τραπεζίτη και τον αισθησιακό χορό της στο τέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. όπως και να ζούσε σίγουρα δεν της άξιζε αυτή η τιμωρία

  2. πολλά πολλά περαστικά στην κοπέλα εύχομαι αλλά όχι και όμορφη ακόμη και ο τρόπος που μιλάει εντελώς ξενερωτικός και πάλι ευχομαι να βιώσειόλη αυτή την περιπέτεια όσο πιο ανώδυνα γίνεται

  3. ποσο πολυ εχω λυπηθει γι αυτο το υπεροχο πλασμα….

    1. Σιγά ρε βλήμα εσύ… Άλλες μαλακιες?

  4. γράφει ο jordan …φυσιολογική γυναίκα ….
    συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ….
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ …κάνουν παιχνίδια στο κρεβάτι με τον ΑΝΔΡΑ τής ΞΑΔΕΛΦΗ της …
    οπως γράφει στο πρωτοσέλιδο σήμερα το makelio …

  5. Έλα μας πρηξατε με το τσόκαρο..
    Τη είδαμε τη φάτσα της και λοιπόν? Μια συνηθισμένη φάτσα όπως άλλες… Όλα τα είδαμε… Εμετό θα κάνουμε… Φτάνει με την Ιωάννα κάθε μέρα όλη μέρα…!

  6. Μια χαρα κοπελα ειναι , μια φυσιολογικη γυναικα , με αυτα που διαβαζα εδω μεσα απο τους νεοελλερες “ομορφαντρες” νομιζα οτι θα δω καποιο ” αλιεν” Αλλα οπως παντα ο νεολερας γνωστος παγκοσμιος και ως “gay greek” αν δεν βγαλει ολα του τα κομπλεξ προς το γυναικειο φυλο θα του παει στραβα η μερα. Εγω παντως δεν βλεπω να εχουν οι ελληνες αντρες καμια διαφορα συμπεριφορας και εμφανισης σε σχεση με τουρκια με ιραν ιρακ πακισταν και αφγανισταν , και αν μπορουσατε θα κανατε τα ιδια και χειροτερα απο αυτους!

    1. Φυσικά και είναι μια χαρά κοπέλα, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά όχι ότι είναι και οσία Μαρία (και δικαίωμά της). Σίγουρα έκανε κάτι όμως και την θόλωσε την άλλη.

    2. Φτυστοί με του Πακιστανούς είμαστε βρε παιδί μου.
      Πάντως εγώ δεν βγάζω κόμπλεξ στο γυναικείο φύλο και ειδικά σε έξυπνες, νοικοκυρές, γυμνασμένες και καλλίγραμμες Σουηδέζες όπως η γυναίκα μου.
      Με κάτι λαπιασμένες κοντόχοντρες, ανοικοκύρευτες και κουτοπόνηρες που ψάχνουν για πλούσιο γαμπρό όμως έχω θέμα. Ειδικά αν είναι τόσο στερημένες επειδή λόγω ασχήμιας δεν βρίσκουν άντρα και αποκαλούν τους Έλληνες gay greek επειδή δεν τους κάθονται και στην απελπισία τους τους βλέπουν ίδιους με Πακιστανούς.
      Πήγαινε τώρα στο Αφγανιστάν να φορέσεις καμια μπουρκίτσα και μόκο. Αν είσαι παρθένα και κάτω απο 17 θα βρεις άντρα. Αλλιώς υπάρχει και ο λιθοβολισμός.

Comments are closed.