Επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη: “Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας”

Κοινοποίηση:
τσιπρας

Το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή.

 

«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών.», αναφέρει αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια, αναφέρεται: «Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μεταλλαγμένε γιαλαντζι αριστερέ παλιάτσο που τσάκισες στο ξύλο για χατηρι των γυφτοσκοπιανών Έλληνες Πατριώτες βγάλε τον σκασμό και ρούφα το αυγό σου.

  2. Αντε παρατα μας ρε αρχικατσαπλια, λαικιστη με την ξευτιλισμενη αντιπολιτευση που κανεις υπερ δολοφονων και λαθρο !!!!!! Θα βρεθητε παλι συντομα στο 3% γελοιοι!!!!!!!!

  3. προλιπτικες συληωεις στα γιαννιτσα .μονο επι τσιπρα

  4. αντι να ξεσηκωσει τον κοσμο απεναντι στο ναζισμο την καταργηση της βουλης και του συνταγματος πεταει την μπαλα στην εξεδρα. και τα 6 κομματα της βουλης ακουνε γκειτς και χεζοντε. περιμενουν ολοι να γινουν οι συγχρονοι χιτλερ της ΝΤΠ και μεσω υγειονομικης γενοκτονιας να δολοφονησουν τον μισο πληθυσμο.

  5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Μιλάς και εσύ ρε ξεφτίλα ξεχασες τις προληπτικές προσαγωγές γονείς με ανήλικα παιδιά ξεχασες το ξύλο που έριξες στο πισοδερι και οι δύο φασίστες του κέρατα είσται

  6. Αντε παράτα μας και εσυ ρε αντιχριστο κουρελη, το τι έκανε το κομασου τα ξέχασες, έριχναν τον κόσμο στι θάλασσα κοντομιαλο αγράμματο ανδρικελο

  7. Ρε καραγκιόζηδες εσείς ήσασταν καλλίτεροι; Εντολές εκτελείται και οι δυο σας. Τάχα μου πλάκωμα στη βολή και μετά φύγε εσύ έλα εσύ. Κοπρόσκυλα και οι μεν και οι δε.

  8. Παλιοπο*στα…
    Το ξυλο που ριξατε…στον κοσμο…παρεα με τους σκοπιανους….στις πρεσπες…το ξεχασες…μ*υνοσκυλο…?
    Να προσεχετε ομως, γιατι ο κοσμακης εχει αρχισει να αγριευει…
    Νταλε κουαλε…ειστε…ολοι…ιδιοι…

Comments are closed.