Επίθεση ΣΟΚ! Κόπηκε τώρα το χαμόγελο του Κυριάκου Βελόπουλου

Κοινοποίηση:
velopoulos-768x569

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο τον αποκαλεί «απίθανο υποψήφιο».

Στο άρθρο του Reuters που είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ο άνθρωπος που «με ζήλο διαφημίζει φυτικά συμπληρώματα και κρέμες που υπόσχονται να θεραπεύσουν τα πάντα, από ρευματοειδή αρθρίτιδα μέχρι κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ και τη φαλάκρα».

Παράλληλα, περιγράφεται και ως «παρουσιαστής μερικής απασχόλησης, πωλητής θαυματουργών θεραπειών και εκκολαπτόμενος πολιτικός», ενώ επισημαίνονται οι θέσεις του για ένα τείχος με ναρκοπέδιο που θα κρατήσει τους μετανάστες εκτός Ελλάδας, αλλά και το δημοψήφισμα για την επιβολή της θανατικής ποινής για εμπόρους ναρκωτικών και παιδόφιλους.

«Συνδυάζοντας ψευδοεπιστήμη, θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό, ο Βελόπουλος εξαπέλυσε ένα αφήγημα- ομοβροντία: Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει χριστιανική, η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να χρεώνει για κάθε ένα από τα τεχνουργήματά της που βρίσκονται σε μουσεία σε όλο τον κόσμο και πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα», αναφέρει το Reuters. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου από 2,5% έως 3,5% για τις εθνικές εκλογές, κάτι που θα μπορούσε να του δώσει 10 έδρες στη Βουλή, σημειώνει το δημοσίευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΒΕΛΟΥΛΗ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΠΑ ΕΦΥΓΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΣ ΚΑΠΟΤΕ,

  2. Τελικά ήμαστε άξιοι της μοίρας μας, δίνουμε ψήφο σε όλη την αριστερά κουστωδία, ότι όνομα και αν χρησιμοποιεί , στον Κούλη, και σε άλλους άεργους κηφήνες, που μας ρουφάνε το αίμα, που έδιωξαν τα παιδιά μας, που δεν έχουμε μέλλον γιατί το παρόν και το μέλλον είναι των εισβολέων λαθραίων, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν καλέστηκαν, μπήκαν λαθραία, όπως λαθραίος είναι ένας που δεν έχει εισιτήριο, βρέθηκε ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια και το μυαλό, και τον πετροβολούν όλοι όσοι δεν συμφωνούν με ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα μας και εν πάσει περιπτώσει όσοι δεν συμφωνούν με όσα λέει ας πούνε αυτοί τι μέλλον θέλουν για την πατρίδα μας.

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΚΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, kai ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ [ΧΑΛΙΦΗΣ]…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!…ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΑΜΕΝΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΚΗΠΤΡΟ!

  4. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  5. Τι έχει να πει ο κύριος Βελόπουλος για τον υποψήφιο βουλευτή από την κυψελη Διευθυντή της εθνικής τράπεζας της Ελλάδος που ζητάει λίστες με ψηφοφόρους για να διορίσει καθαρίστριες με Με 3 € την ώρα με τέτοιο σκεπτικό θέλουν να Μπουν στη Βουλή με τέτοιο σκεπτικό θέλουνε να κυβερνήσουν την χώρα είναι και αυτή σα πιει όπως και όλοι τους απαιτούμε όμως να μας δώσει μία απάντηση ο κύριος Βελόπουλός!

  6. τον κυριο Βελόπουλο δεν τον γνωρίζω και μάλλον ούτε πρόκειται να. Όμως. Το να πετούν πέτρες κάποιοι εναντίον κάποιου είναι το πιο εύκολο. Περιμένω τοποθετήσεις από κάποιον που θα αναιρεί με αποδείξεις τα όσα λέει ή τα όσα διαφημίζει,που εδώ που τα λέμε τα όποια προϊοντα, ούτε με αφορούν ούτε λαμβανουν μέρος στην εκλογικη διαδικασία.

    1. Αν επιφυλάσομαι με τον κυριο Βελόπουλο !!το σχόλιο σαε είναι πολύ ανθρώπινο και με κριτική όπως πρεπει να είναι

  7. μακάρι να υπάρχει τοίχος (με η χωρίς νάρκες), για να σέβεται ο ξένος, το ψωμί άλλου κράτους και μακάρι να υπάρχει θανατική ποινή, στους ανθρώπους που βιάζουν, το ίδιο τους το παιδί.

    απλά, αυτός ο άνθρωπος, πρόδωσε τους Μακεδόνες και υπάρχουν Βίντεο γα αυτά.
    δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να ανεβάσει, τους ανθρώπους που πιστεύουν, σε Κράτος Έθνος.
    δεν είναι ο άνθρωπος, που θα μπορεί να πει.. Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια

  8. Ρε μάστορα τι νόμιζες;Οποίος εκτίθεται στη πολιτική αρένα τον ξεσκονιζουν έως τέσσερις γενιές πίσω.Εσυ είχες την εντύπωση ότι θα στη χάριζαν για τις επιστολές ,τις κυραλιφες κ.λπ.Κακομοιρη ακλαφτος θα πας στη καλπη

    1. Οι ψευτοεθνικιστές του πρώην Κυπατζά οικογενειοκράτη ίσως να πάνε και άκλαυτοι, ο Βελόπουλος ποτέ γιατί είναι αγνός πατριώτης και δεν εργάζονται στις επιχειρήσεις του Μοχάμεντ και Ιμπραήμ, σαν τους δικούς σας.

  9. μωρε αυτος καλα τα λεει τιποτα δεν αφηνουν οι συμμοριτοευρωπαιοι να παραγουμε με σκοπο ολα να γινονται εισαγωγη και οτι λεει ειναι σωστο για την πατριδα μας τον ορυκτο πλουτο μας την θρησκεια μας ρωτησαν τον λαο αν θελει τα πιθικια στην χωρα? οχι βεβαια κανουν οτι θελουν αλλα αυτους τους φυλανε απο ολες τις μεριες . βελοπουλε εισαι σωστος σε αυτα που λες αλλα δεν θα σε αφησουν απο αυτα τιποτα να κανεις το σχεδιο τους ηταν ειναι και θα ειναι την χωρα να την κυβερνουν προδοτες απο το 74 και μετα με την σκατοδημοκρατια τους της ρεμουλας της μιζας της κλεψιας αυτοι που τοσα χρονια ξεπουλαγανε την χωρα τωρα βγαινουν με θρασος και λενε οτι αυτοι μπορουν να αναστησουν την ελλαδα και κυρια κατερινα μαλλον αγραμματοι ειναι ολοι αυτοι που ακουνε την νδ τον συριζα το κιναλ( που αλλαξε ονομα απο πασοκ για να γλυτωσει το χρεος) αυτοι ολοι κατεστρεψαν αυτην την χωρα τωρα θα την σωσουν? αντε θα σας δωσουν οταν βγουν και καθρεφτακια

  10. Ε ναι, μεγάλες αλήθειες… η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας… βρίσκει αγράμματους οπαδούς τους φανατίζει και μετά τα κονομαει…

    1. Που έχει άδικο ο Βελόπουλος?Θέλετε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι κυρία μου,και δεν ντρέπεστε?Βιολογικά προιόντα πουλάει,όπως κάνουν πολλές εταιρίες.Και είναι πολύ καλής ποιότητας.Αγράμματη μάλλον είστε εσείς,και κακόψυχη..

      1. Εσύ, εκτός από αγράμματος, είσαι και σε προηγούμενο στάδιο εξέλιξης. Δίποδο ανθρωποειδές ανάλογο των οπαδών ΧΑ, ΝΔ, συριζα κλπ.

        1. Ψυχίατρε και εσύ και ο Βδελόπουλος θέλετε ψυχίατρο

          1. ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ…

Comments are closed.