Επέστρεψαν οι πρώτοι “μπουρτζόβλαχοι” από το Ντουμπάι: “Κόκκινα χαλιά” και rapid test για τους “εκλεκτούς” μας – Μόνο ο λαουτζίκος (την) πληρώνει που πρέπει να στείλει μήνυμα να πάει ως το φαρμακείο

Κοινοποίηση:
1111

Νωρίτερα σήμερα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα για τους διασήμους της εγχώριας σόου μπιζ που επέλεξαν να περάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι, Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωνε ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα.


Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα τεστ που τους έγιναν, σημειώνοντας πως ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο τόνισε ότι «επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα».
Επιβάτης όμως της πτήσης που έφτασε από το Ντουμπάϊ μίλησε μπροστά στις κάμερες και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέδειξε πως αυτά που έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ψέματα. Λέει ότι έγινε rapid test σε ένα μέλος από την κάθε οικογένεια των επιβατών που ήταν στο αεροπλανο. Δηλαδή δεν έγινε σε όλους!

Και το κυριότερο, όταν τον ρώτησαν αν του είπαν κάτι για τριήμερη καραντίνα απαντησε πως όχι. Αφού έχουν αρνητικό τεστ μπορούν να φύγουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. “ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; Ε; ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ;”

  2. Αυτο το μαλακισμενο, το τσιτσιπα, που ζμπρωχτο το βγαζουνε “πρωταθλητη”, δεν ειχε κανει διαφημιση στην τηλεοραση οπου μας κουνουσε το δαχτυλο για να μας πεισει να μενουμε μεσα και να φοραμε τα φιμωτρα γιατι αυτη ειναι η κοινωνικη μας ευθυνη; μπραβο αγορινα, “παιχταρα” οπως σε φωναζε η τσολαρια του γκαντεμη, δεν μπορουσες να προπονηθεις σαν υπερηφανος Ελληνας στη χωρα σου, το τερεν του ντουμπαϊ ειναι πιο… “προπονητικο”…
    Αγραμματε μπουρτζοβλαχε, ποτε δεν θα γινεις #1 γιατι ο πραγματικος αθλητης πανω απ’ ολα ειναι υποδειγμα πολιτη, ηθικος, αξιοπρεπης και υπερηφανος. Που να το καταλαβεις ομως εσυ αυτο, ρομποτακι της αντισφαιρισης, μονο να χτυπας μπαλακια και να βριζεις σε διεθνη τουρνουα ξερεις. Τααακα τακα τακα τακα τακα ταααα…. ας οψονται τα εκατομμυρια που αρπαζεις απο τα γιδια που τρεχουν και παιζουν οπαπ.

  3. Βγήκαν αρνητικοί στα τεστ γιατί τους είπανε το μυστικό “Πηγαίνετε στο Ντουμπάι αλλά προς θεού μην πιείτε κόκα-κόλα γιατί αν πιείτε κόκα-κόλα θα βγούνε θετικά τα τεστ”. Πήγανε γλεντήσανε δεν ήπιανε κόκα-κόλα και γύρισαν κύριοι.

  4. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΗΔΑΕΙ….

  5. Ρε skatom@kakes εμεις δε μπορούμε να πάμε ούτε μια βόλτα στη παραλία πως ακόμα αλεθει ο κλεφτοκοτας στα εξωτερικά με πιπίνια και με το λεφτά; ξεβλαχεψε λέει τους Έλληνες ο ίδιος όμως ακόμα ματαιοδοξία παλθοβλαχος είναι….

  6. Πάρτε τους τα διαβατήρια και στείλτε τους στο Πακιστάν. Τα περιουσιακά στοιχεία να μοιραστούν στον φτωχό κόσμο.

  7. Μερικοί από αυτούς είναι λωποδύτες και ανώμαλοι,τους γνωρίζουμε.

  8. Πάρα πολλοί Έλληνες ταξίδεψαν προς όλους τους προορισμούς και πέρασαν τις γιορτές όπως ορίζουν οι υγειονομικές αρχές της κάθε χώρας. Κι αυτοί οι συγκεκριμένοι πήγαν στο Ντουμπάι και φέρθηκαν όπως όριζε η χώρα σε σχέση με τον κορωνοϊό. Πάρτυ είχαν εκεί, σε πάρτυ πήγαν. Πού είναι το έγκλημά τους; Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή; Όλη η Ελλάδα ασχολείται μ’ αυτούς σήμερα. Ζήλεια! Βλαχιά! Αμορφωσιά!

    1. Την κοροιδια εσυ δεν την βλεπεις; Να σας μπηξουν εσας ομως τα εμβολια υποχρεωτικα που πατε εξωτερικο που ειστε και πολλοι. Εμεις γιατι να εμβολιαστουμε; Καποιοι ζουνε και καποιοι κλειδωμενοι με φιμωτρο; Πες αυτα περι ζηλειας στις κατινες της γειτονιας σου.

    2. Με την διαφορά πως κάποιοι χάνουν την δουλειά τους ή το εισόδημα του κλεισμένοι στα σπίτια τους, όσο κάποιοι άλλοι έχουν το ελεύθερο να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής και μετά να μας κουνάνε το δάχτυλο νουθετώντας μας…

  9. Στη φωτογραφια ειναι και το βλαμμενο ο Τσιτσιπας που ελεγε οτι πρεπει καθε χρονο να εχουμε 3-4 μηνες παγκοσμια αυστηρη καραντινα για να σωθει ο πλανητης??? Τι εγινε Πετραν τους ξεβλαχεψες τους Αραβες ????

  10. Το βλαχος και το γυφτο δεν τα χρησιμοποιω ποτε σε βλαχους και γυφτους. Τα χρησιμοποιω σε ξιπασμενους αναγωγους κακιασμενους ανεξαρτητα απο που ειναι και που ζουν. Βλαχος και γυφταριο οτι χειροτερο! Ειναι να μην σου τυχουν οι κωλογυφτοι! Καθικια

  11. ΠΩ ΠΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ??? ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑ

  12. Ο κοτσιδας πιανίστας ο γκουβας?
    Αι σιχτίρ αηδιασα.
    Πουλάει και ύφος σοβαρού κυρίου.
    Αμ δε ξεχνάμε ποιος ήσουν.

  13. ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ. Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΖΟΥΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΒΛΑΧΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΧΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΩΡΩΣΤΑΕΙΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  14. Μάγκες. Και στο Ντουμπάι πήγαν και αρνητικοί βγήκαν με 2 τεστ .

Comments are closed.