Εξώδικα σε Μαρινάκη και Κούγια στέλνει ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Κοινοποίηση:
Κούγιας - Μαρινάκης

«Απάντηση» μέσω της δικαστικής οδού αναμένεται να δώσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο πρώην γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται να στείλει εξώδικα και αγωγές τόσο στον γνωστό ποινικολόγο, όσο και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» και τις έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, έκανε λόγο για «βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου, στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης. Αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πάντως το τι ψήφους θα χάσει η κυβέρνηση λόγω Ολυμπιακού δεν θα το πιστεύετε και δεν μιλάω φυσικά για τους γάμους των…. κουνιστών, εκεί θα μιλάμε για Βαρτελω

  2. ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ*ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ?

  3. Πολύ σωστά γράφει ο φίλος ποίο πάνω για επανεμφάνιση τρομοκρατών… Έρχεται ξεκαθάρισμα ίσως και εντός της οικογένειας των αποστατων… Τώρα για τα υπόλοιπα γελάω με τον κόσμο που λέει για παράγκες Κόκκαλη καθώς τώρα έγιναν Φάρμες με πισίνες και βίλες με τον ίδιο να οδηγεί των τίγρη…..Η Ελλάς πουλήθηκε και εσείς ραγιάδες ζείτε στο Μάτριξ

  4. Στέφανε βγάλε το βίντεο του Κούγια στον Θωμαίδη, νομίζω το 2012 που μίλαγε για την εγκληματική οργάνωση του γάβρου και κατηγορούσε τον Μαρινάκη! Και τώρα πήγε στον Μαρινάκη που έβριζε να …εξυγιάνει το ποδόσφαιρο!

  5. Για τα μάτια του κόσμου ..καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς ..σήμερα μαχαιρωνονται και αύριο παρέα θα τα πίνουν κανονίζοντας καμία χοντρή μπίζνα

  6. Γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επανεμφανισεις και καλά τρομοκρατικων οργανώσεων για να καλύψουν τον μεταξύ τους πόλεμο και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών τους.

  7. Καλοι μου ανθρωποι κορακας κορακου ματι βγαζει? !

  8. δικαιοσύνη στο φέουδο κ λ χανειο καλα ….δεν θα γίνει τιποτα, όλα θα συνεχίζονται … εκτός και αποφασίσουν κάποιοι να τρέξουν αυτές της υποθέσεις στα διεθνή δικαστήρια.!!

Comments are closed.