Εξομολόγηση σοκ από εκπαιδευτικό: «Το παιδί μου έπαθε λέμφωμα μετά την τρίτη δόση, μου είπαν ότι τράβηξε «κακό χαρτί» οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
παιδι νοσοκομειο

Εξομολόγηση ψυχής κάνει η κυρία Σταματίνα εκπαιδευτικός στο επάγγελμα κατά τη διάρκεια «κούρσας» σε ταξιτζή ο οποίος την μεταφέρει στον προορισμό της.

Η κυρία Σταματίνα είναι εκπαιδευτικός και στη συνομιλία που έχει με τον οδηγό του ταξί αναφέρει ότι το παιδί της έπαθε λέμφωμα μετά την τρίτη δόση και πηγαίνοντας στο Λαϊκό νοσοκομείο για να της εξηγήσουν τι ακριβώς γίνεται της απάντησαν ότι «τράβηξε λάθος χαρτί»!!!!!

Όπως ανέφερε η κυρία Σταματίνα το παιδί της δεν έπασχε από κάτι και το παρουσίασε λίγες μέρες αργότερα όταν και προχώρησε τρίτη φορά στην ιατρική πράξη με τα πειραματικά σκευάσματα.

Ο ταξιτζής εξομολογήθηκε ότι άλλοι δέκα άνθρωποι οι οποίοι μπήκαν μέσα στο ταξί του και τους «πήρε» κούρσα του κατήγγειλαν ότι τα παιδιά τους είχαν παρενέργειες μετά τον εμβολι@σμό.

Μάλιστα όπως ανέφερε η εκπαιδευτικός μέσα στο Λαϊκό υπήρχαν κι άλλα παιδιά τα οποία είχαν νοσηλευτεί με παρενέργειες έπειτα από την πράξη του εμβολι@σμού.

Τα άλλα δύο παιδιά της κυρίας Σταματίνας αρνούνται να προχωρήσουν στην ιατρική πράξη βλέποντας την κατάσταση της αδερφής τους και έχοντας πάθει σοκ.

Για όλα αυτά θα κινηθεί επιτέλους κάποιος εισαγγελέας ή θα πρέπει ο κόσμος να φτάσει στα όριά του και να βιώσουμε άσχημες καταστάσεις.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις καρκίνου και σοβαρών αιματολογικών βλαβών μετά την χορήγηση των ”εμβολίων” αυτών, που σημαίνει ότι είτε τα δημιουργούν εκ του μηδενός, είτε ευνοούν την εμφάνιση αυτών ενώ ίσως αυτό να συνέβαινε φυσιολογικά μετά από χρόνια ή και καθόλου, κατά τα άλλα άρχισε η χορήγηση των…επικαιροποιημένων !!!!!!!!!

Comments are closed.