Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Εξαντλήθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ οι διαθέσιμοι πόροι για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίηση:
720_674979_981bbe71d0-8ac2f8f84a2010f7

Σε διάστημα 40 λεπτών εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Υποβλήθηκαν 893 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 11,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 1.756 αιτήσεις.Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται για τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων”, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τελικά πρέπει να κάνετε ένα ρεπορτάζ για τα προγράμματα αυτά, ώστε να καταλάβει ο κόσμος, ότι εώς ποσοστού έκπτωσης-επιδοτησης ~30-40% των δικαιούχων, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι έμποροι-προμηθευτές-μάστορες!!! Nαι, θα πετυχαίνατε ακριβώς τις ίδιες, ή και καλύτερες τιμές αν δεν συμμετείχατε στο πρόγραμμα, καθότι όλοι οι επαγγελματίες, σε τέτοια επιδοτούμενα προγράμματα χρεώνουν φουλ λιανική τιμοκαταλογου, χωρίς καμία διαπραγμάτευση!!! Aκόμα και στις δόσεις, αντί τραπεζικου δανεισμού, μέσω του προγράμματος. Eπιπλέον, θα γλιτώσετε την απίστευτη χαρτούρα που απαιτείται για να δηλώσετε συμμετοχή!!! Kοινώς, για το συγκεκριμένο, συμφέρει για όσους τύχουν έκπτωσης άνω του 40%. Για να είστε όμως σε αυτές τις κατηγορίες, θα πρέπει να έχετε-δηλώνετε υπερβολικά χαμηλά εισοδήματα. Άρα, που βρήκατε τα χρήματα για τα ποσά της δικής σας συμμετοχής;;; Γιατί μετά έρχετε η εφορία και λέει “πόθεν έσχες μίστερ”;;; Πάρε και ένα προστιματάκι αν δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις!!! Κοινώς, τα προγράμματα αυτά, ως είναι στημένα, ακουμπούν τον όρο της εξαπάτησης!!!
    Σας τα γράφω, διότι συμμετέχω και εγώ και είδα τις παγίδες!!! Τα ίδια είχαν συμβεί και με την επιδότηση-απόσυρση κλιματιστικών και αντικατάσταση τους με τύπου inverter… μόνο οι έμποροι ωφελήθηκαν!

Comments are closed.