Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε γίνει σε παραλία της Πιερίας

Κοινοποίηση:
astynomia-eurokinissi-1-1024x682

Κλοπή 28.000 ευρώ που έγινε πριν από ένα μήνα, σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το μεσημέρι της 18ης Ιουλίου 2020, ο άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, διέρρηξε αυτοκίνητο σπάζοντας το παράθυρο του συνοδηγού και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ, διάφορα κλειδιά οχημάτων, 8 πιστωτικές κάρτες Τραπεζών και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κλοπή εκατομμύριον ευρών δημοσίου χρήματος από το δημοτικό ταμείο (χρηματοκιβώτιο) του Δήμου Κατερίνης δεν εξιχνιάστηκε ακόμη. Έκανε ή δεν έκανε; και γιατί δεν έκανε; δεν έκανε μήνυση όταν παρέλαβε άδειο και κλεμμένο δημοτικό ταμείο ο εκλεγείς δήμαρχος Κατερίνης από 01-9-2018 ; αφού εγκατέλειψε την είσπραξη του σαν βουλευτής Πιερίας ξαφνικά, και έβαλε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές για να λαμβάνει λιγότερη είσπραξη μισθού δημάρχου, γιατί άραγε Εμμανουήλ Σφακιανάκη ; πρώην διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Έκανε μήνυση ή δεν έκανε Ο Κωνσταντίνος Κουκοδήμος; και γιατί δεν έκανε ; μάθατε εσείς να έκανε και πότε; να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βιντεος από κάμερες CCTV και IP, καταθέσεις και γενικά να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα (δήθεν) για τον ηλεκτρονικό πομπό αναμετάδοσης καταγραφής (πράξη παράνομη) που βρέθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης.
    |
    Τι έκανε ο Κωνσταντίνος Κουκοδημος; το άρρωστο το 2015; αρρώστησε; έχει καρδιά; Αρρώστησε τι ίδια ακριβώς χρονική στιγμή παράδοσης από την Ελληνική Αστυνομια στη Εισαγγελία Κατερίνης της υπόθεσης απατών, κακουργημάτων, κλεψιών, απειλής ζωής ανθρώπων μαθητών δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης και ηλικιωμένων γυναικών ένοικων Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης γιατί η γυναίκα του φοιτούσε τότε στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης αλλά ήταν και ταυτόχρονα δημόσιος υπάλληλος πολιτική μηχανικός στο Δήμο Κατερίνης; Το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης έχει έναρξη μαθημάτων καθημερινά βάσει νομοθεσίας στις 15:00 ώρα, ένας δημόσιος υπάλληλος πλήρης εργασίας στο Δήμο Κατερίνης όπως είναι η Στυλιανή (Λιάνα) Μακρίδου Κουκοδήμου, σχολάει μετά από τις 8 ώρες που είναι πολύ μετά τις 15:00. Πως ταυτόγχρονα ειναι δημόσιος υπάλληλος και φοιτήτρια ΙΕΚ τις ίδιες ώρες ; Ρωτήστε την ίδια που την έβαλε ο σύζυγος της δημόσιο υπάλληλο να ειναι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Κατερίνης, υποχρεούται να σας απαντήσει εκπροσωπεί επίσημα το Δήμο Κατερίνης, κατοικεί και απέναντι από το Δήμο Κατερίνης, εύκολο είναι.

    1. Διόρθωση ημερομηνίας, έκανε ή δεν έκανε; και γιατί δεν έκανε; δεν έκανε μήνυση όταν παρέλαβε άδειο και κλεμμένο δημοτικό ταμείο ο εκλεγείς δήμαρχος Κατερίνης από 01-9-2019 Πρώτη Σεπτεμβρίου 2019.

Comments are closed.