Εξιτήριο από το «Σωτηρία» πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Σε καραντίνα στο σπίτι του

Κοινοποίηση:
βενιζελος

Πήρε εξιτήριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος νωρίτερα εισήχθη στο «Σωτηρία» θετικός στον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εξετάσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου, που εισήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Σωτηρία» θετικός στον κορονοϊό και με ήπια συμπτώματα.
Ο πλήρως εμβολιασμένος πρώην υπουργός και άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του πλέον, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το κυριότερο σύμπτωμα που παρουσιάζει είναι ο έντονος βήχας. Στις 13:00 περίπου μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γουρουνι….super star! Μια καλη κινηση της αειμνηστης Φωφης που τον….εστειλε!

  2. Βενιζέλο ….συνταγματολόγε, πως δεν λες κουβέντα για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους παππούδες μας; Ήταν συνταγματικά; Ή μπας και ήταν συνταγματικό το χαράτσι της δεη που έβαλες εσύ; Ρε δεν ξεχνάμε τι κάνατε!

  3. Μπήκε ο Π@@Σ@@Σ να πάρει μονοκλωνικά και τα στέρησε από κάποιον άξιο πατριώτη. Ρε ουστ κοπρίτη.

  4. Είναι αυτός που έκανε το νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών. Σιχαμένος. Όπου δεν τον παίρνει προσκυνάει και γλύφει. Όπου τον παίρνει το παίζει τσαμπουκάς και ασυμβίβαστος. Κόλλησε κορονοιό και μπήκε νοσοκομείο ενώ ήταν τριπλά εμβολιασμένος, όπως άλλωστε οι περισσότεροι στις ΜΕΘ.

  5. Αν τον διασωλήνωναν, θα τον έκλαιγαν τώρα.

  6. Να μας πούν άν του έδωσαν μονοκλωνικό

Comments are closed.